Traseistul Ştefan Drăgulescu, curtat de PSD şi PNL

Traseistul Ştefan Drăgulescu, curtat de PSD şi PNL

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul PD-L Ştefan Drăgulescu, rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, este ofertat ca la licitaţie Dragulescu_Stefande partidele de opoziţie din Timiş, care se întrec ca să-l atragă în barca lor. Asta după ce, Drăgulescu, care a cerut demisia lui Emil Boc, nu s-a dus la votul pentru moţiunea de cenzură, adoptând tehnica indica de partid de a sta acasă decât să o voteze. Primul semnal a venit de la liderul PNL, senatorul Nicolae Robu care, ieri, într-un comunicat de presă a salutat decizia parlamentarilor de la putere care s-au declarat împotriva măsurilor propuse de guvernul Boc.


„Domnul deputat PDL (încă), Ştefan Drăgulescu, chiar dacă nu ni s-a alăturat, cum ne-am aşteptat din partea domniei sale, nu a votat în niciun sens”, se arată în comunicat. Astăzi a fost rândul preşedintelui PSD Timiş, Titu Bojin, de a-i trimite bezele lui Drăgulescu, firmând, conform Tion, că ” vom discuta individual şi punctual cu fiecare din cei care doresc să vină spre noi. Declaraţiile mai acide ale lui Drăgulescu vizavi de intrarea în PSD… probabil că mai discutăm pe această problemă, nu vreau să dezvolt. E lugojean, eu sunt lugojean, pot fi destul de multe conexiuni”.

Ştefan Drăgulescu este cunoscut pentru escapadele sale politice, după demisia din PNŢCD cochetând cu ideea de reinstaurare a Regelui Mihai, apropiindu-se de PSD, după care s-a înscris în Partidul Conservator pe care l-a părăsit rapid pentru a se înrola în pd-l.  La scurt timp, Drăgulescu a fost ales candidat pentru unul din colegiile de deputat din Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.