Câţi dintre ucigaşii de pe şosele ajung în puşcărie?; cine salvează exporturile?;...

Câţi dintre ucigaşii de pe şosele ajung în puşcărie?; cine salvează exporturile?; ce plănuieşte NASA?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2045402081">

40% dintre autorii accidentelor mortale din România scapă de puşcărie, iar pentru şoferii care au produs accidente grave soldate cu accident rebreanu 1 prăniţi, statistica arată şi mai prost – jumătate scapă de închisoare, notează Gândul.

Trei asociaţii ale maghiarilor au trimis ONU un document privind situaţia minorităţii maghiare din România în care se plâng de discriminări în utilizarea limbii, a fondurilor alocate, a reprezentării în administraţie, inclusiv de violenţă fizică asupra maghiarilor, semnatarii cerând ONU să recomande autonomia teritorială a Ţinutului Secuiesc, scrie Jurnalul Naţional.

În prima jumătate a anului, România a exportat maşini şi echipamente de transport în valoare de 7,3 miliarde de euro, Dacia şi Nokia salvând situaţia, conform statisticilor citate de Gândul.

Un asteroid de mărimea unui munte ar putea să se ciocnească cu Pământul în viitor, iar NASA vrea să îl viziteze pentru a colecta diverse mostre, anunţă Realitatea.net.

Număr dublu de morţi faţă de media obişnuită la Moscova din cauza poluării şi a fumului,  oficialii spunând că sute de cetăţeni şi-au pierdut viaţa din cauza efectelor caniculei, conform Antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.