Cu cât se scumpeşte tratamentul pentru cronici?; ce celulă minune au descoperit...

Cu cât se scumpeşte tratamentul pentru cronici?; ce celulă minune au descoperit românii?; cum se apără ruşii de inflaţie?

0
DISTRIBUIȚI

De la 1 septembrie, bolnavii cronic vor fi nevoiţi să scoată din buzunare sume de două până la zece ori mai mari decât pensiile sau omul pastilasalariile lor dacă vor să urmeze aceeaşi schemă de tratament pe care au avut-o în ultimii anideoarece Casa Naţională de Asigurări de Sănătate nu va mai deconta ca până acum medicamentele originale, mai scumpe, pentru bolnavii cronic, ci doar pe cele mai ieftine, scrie Adevărul.

Cercetatorii de la Institutul Naţional de Patologie „Victor Babeş” au descoperit un nou tip de celule – telocitele, care, împreună cu celulele stem, ar putea contribui la procesul de regenerare şi reparare a organismului uman, a precizat,  directorul institutului, acad.


Laurentiu Mircea Popescu, citat de Hotnews.

Din septembrie, preţul unui litru de ulei ar putea creşte cu 15%, deoarece materia primă s-a scumpit din cauza secetei şi utilităţile asemenea, anunţă Evenimentul zilei.

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, în Retragere şi în Rezervă protestează faţă de noile dispoziţii legislative privind pensiile militare şi apreciază că „sub nicio formă” nu trebuie semnate şi depuse formularele prin care se solicită recalcularea pensiilor, conform Gândul.

Recolta de cereale a Rusiei a fost grav afectată de secetă, iar preţurile la alimente ar putea exploda, alimentând inflaţia, iar pentru a o combate, Federaţia Rusă ar putea vinde diamante în valoare de un miliard de dolari, anunţă Bloomberg

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.