Deputatul Alin Popoviciu: „Până în 2012, PD-L ar putea să ajungă la...

Deputatul Alin Popoviciu: „Până în 2012, PD-L ar putea să ajungă la 35%”

2
DISTRIBUIȚI

Deputatul PD-L, Alin Popoviciu, a declarat, în această seară la Realitatea TV, că este posibil ca până la viitoarele alegeri alin popoviciu cu langosiparlamentare partidul portocaliu să ajungă la 35%, chiar dacă acum încrederea populaţiei pentru principalul partid de guvernământ este la această oră undeva pe la 16%. Dezbaterile au pornit de la previziunile codate ale  consilierului prezidenţial Sebastian Lăzăroiu privind viitorul scenei politice în care Albă ca Zăpada este creditată cu 35%, Scufiţa roşie – 26%, Fetiţa cu chibrituri – 12%  la alegerile din 2012.


Întrebat dacă Albă ca Zăpada este cumva Elena Udrea, deputatul Alin Popoviciu a răspuns „vedeţi cum ajungeţi tot la PD-L. Până în 2012, PD-L ar putea să ajungă la 35%, dacă lucrurile merg aşa cum credem noi”. Declaraţia deputatului Popoviciu, devenit celebru pentru proiectul de lege prin care vroia să interzică vrăjitoria, a stârnit râsul celorlalţi invitaţi la emisiune. Cu puţin înainte, deputatul Popoviciu a promis moderatoarei că anul viitor se va putea plimba pe autostrada Arad – Timişoara şi că va face patru ore şi jumătate cu maşina de la Bucureşti până în oraşul de pe malurile Begăi pentru că se lucrează la centurile oraşelor şi la autostrăzi.

2 COMENTARII

  1. Nici in visele lui roz-portocalii!…Se vede ca toti traiesc bineeee!Si se amagesc cu gandul ca toti suntem prosti si ca ulciorul va mai merge la apa inca multa vreme!Ma si mir, cum de sunt asa aerieni?Sau nesimtiti?Sau cred ca ne pot batjocori pe fata de acum si pana in vecii vecilor?
    Pe mine cel mai tare ma doare umilinta…si asta n-o voi uita tot restul zilelor mele,imi doresc din suflet ca ei toti sa traiasca aceeasi umilinta !Atat!

  2. la 35% la ce? ca daca e vb de salariile ce le au acum, are dreptate ca atat o sa ramana dupa ce ii zboara pnl si psd din parlament:)))
    faca-se voia ta precum spui cu 35%, dar acolo unde trebuie procentajul asta:)))
    abia astept sa se sparga gasca pd-ului, si sa vad niste dosare penale, daca exista furaciosi prin pd, pt ca dl ponta si antonescu, n-o sa-i ierte si sa inchida ochii daca nu mai stau in calea lor.o sa vedeti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.