Piaţa neagră alimentată cu ţigări aduse din Croaţia

Piaţa neagră alimentată cu ţigări aduse din Croaţia

1
DISTRIBUIȚI

tigari v 4Afacerile cu ţigări sunt atât de profitabile încât contrabandiştii se alimentează cu marfă de la sute de kilometri distanţă, renunţând chiar la pieţele tradiţionale din Serbia, Moldova sau Ucraina.


Ieri după amiază, un echipaj al Poliţiei de Frontieră a oprit pentru un control un Peugeot care se deplasa dinspre Checea  spre Jimbolia . Având suspiciuni că şoferul transportă produse accizabile, agenţii au făcut un control amănunţit. În portbagaj şi pe bancheta din spate a autoturismului, au fost descoperite 790 pachete cu ţigări mărcile „Manchester” şi „Trokadero”, în valoare de 3.318 lei. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că ţigările descoperite în maşină proveneau din Croaţia. Emanuel P., de 28 de  ani, a declarat că le-a cumpărat de la o persoană din Checea. Ţigările au fost confiscate de vameşi, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă.

1 COMENTARIU

  1. Pentru cunoscatori !
    Raspuns | Semnalare – Nu numai ded la croati, ci si de la sarbi, de la Mora – E plin de romani care se aprovizioneaza cu „alimente” de la magazinul alimentar dintre vami de pe teritoriul sarbesc. sa vedeti seara, la schimb de tura ce de cartoane de baxuri de „oua” si „carne” sunt dupa gardul unde se depoziteaza „resturile de alimente” cumparate cu rezervare – platite anticipat cu cateva zile inainte de aprovizionare. de, mananca mult romanul, ce sa-i faci ! si politisti sarbi ii admira din toneta lor de pe sensul de iesire din Serbia cat de „foame” le este romanilor si cum mananca ei in toate locasurile posibile ale suv-urilor si autoturismelor … vai si amar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.