Doi poliţişti băgaţi în spital de un interlop

Doi poliţişti băgaţi în spital de un interlop

1
DISTRIBUIȚI

Doi agenţi de la secţia 4 de Poliţie din Timişoara, soţ şi soţie, au fost bătuţi, ajungând în spital cu maxilarele rupte.  Incidentul s-a pumnpetrecut, aseară, la o spălătorie aflată în apropierea Pieţei de Gros. Ştefan şi Ramona Enică erau în timpul liber şi s-au dus să-şi spele maşina.  Din informaţiile existente până acum totul s-a petrecut pe fondul unui conflict spontan izbucnit între cei poliţist şi un alt şofer pe motiv de prioritate.


Şoferul unei maşini aflată la spălat a vrut să iasă cu spatele, iar  Enică era la coadă ca să-şi spele maşina. Poliţistul i-a cerut să iasă normal pentru că şi-a făcut rezervare de dimineaţă şi mai era puţin până se închidea.  Şoferul din cealaltă maşină a coborât şi după o ceartă scurtă l-a lovit cu pumnul în faţă. Soţia agresatului a sărit în apărarea lui, dar şi ea a fost lovită de scandalagiu. Cei doi agenţi nu şi-au declinat calitatea de poliţişti în timpul conflictului. După ce i-a „curentat” pe cei doi agenţi, individul a dispărut. Agenţii au fost internaţi la Clinica de chirurgie maxilo-facială cu fracturi de mandibulă, având fiecare câte 45 de zile de îngrijiri medicale, în primă fază. Poliţiştii de la Investigaţii Criminale l-au identificat pe agresor – un cunoscut interlop, care acum este căutat pentru a fi cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală.

1 COMENTARIU

  1. Mie mi se pare normal ca politistii sa fie desconsiderati la ora actuala. Pai dupa ce au fost facuti cu ou si cu otet de primul marinel al tarii, mult iubitul dictachior, care cetatean ar mai avea un minim de respect fata de ei?
    Politistii dupa ce au fost umiliti prin taierea sporurilor, prin taiarea salariilor, prin nealocarea resurselor pentru desfasurarea activitatii, au fost supusi anatemei prezidentiale.
    De fapt, atat si asteptau infractorii. Pai numai un infractor cu state vechi, care a devalizat conturile agentiilor maritime pentru reparatii fictive, care a facut contrabanda si care a ascuns flota Romaniei, putea sa dea liber la infractori.
    Gestul Primului Contrabandist al tarii de a anatemiza Politia Romana isi arata acum urmarile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.