Buruieni pentru blazonul Timişoarei

Buruieni pentru blazonul Timişoarei

5
DISTRIBUIȚI

balarii tm 1Această imagine nu este de pe vreun maidan de la marginea Timişoarei. E din Piaţa Unirii. Una din emblemele oraşului de cinci stele. Şi locul cel mai vizitat de turiştii care ajung în muncipiu (sic!). În craterul din piaţă este foarte uşor să-şi rupi piciorul dacă eşti cu ochii pe sus, admirând clădirile din piaţă.


În timp ce primăria aruncă milioane de euro pentru tot felul de proiecte pentru modernizarea de parcuri, preţurile supraevaluate fiind ingredientul principal, centrul Timişoarei arată ca după război. Buruienile sunt perfecte pentru blazonul de cinci stele de nesimţire al amploaiaţilor care vin să explice timişorenilor cum se pot planta mii de copaci pe câteva sute de metri pătraţi. Oricum, nimeni nu va păţi nimic. Că doar nu s-a transformat Piaţa Unirii în pădure.

5 COMENTARII

 1. Asta este o minciuna. In Timisoara nu cred ca este asa ceva. Io cred ca poza este din viena. Numai acolo este posibil asa ceva. La noi in Mica Viena, sub conducerea Ciuhendu’lui nu se exista sa fie asemenea balarii.
  Asta este manipulare grosiera. Sigur poza este de pe „Mariahilfestrase”.

 2. Dl. Bota cat mai continuați cu atacurile împotriva persoanelor care nu va convin? (in cazul de fata conducerea primăriei TM).

  Unghiul din care e realizata fotografia induce clar in eroare cititorul. Cei care trec prin Piața Unirii știu ca nu e vorba de nici un crater, ci de o denivelare, și nici măcar nu e pe blazonul Timișoarei (http://ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Unirii_Harta_Pavaj.jpg)!
  Deci publicați minciunele domnule Bota …

  P.S. Oricum, dacă ați fi fost un ziarist independent și echidistant cu adevărat, țintele articolelor dvs. ar fi fost mai variate (nu doar Ciuhandu, Cojocari, Ostaficiuc, Popoviciu, PSD etc.)

  Mai bine zis 101% articole la comanda.
  Ce părere aveți dragi cititori?

 3. @minciuna Nu cred ca stiti exact unde este craterul cu pricina. Va recomand sa calcati ca sa vedeti cat de adanca e „denivelarea”. Cat despre Piata Unirii ma refeream la faptul ca e unul din locurile de referinta pentru Timisoara.Daca nu ati inteles lucrul acesta, nu este vina mea. Plus ca piata este cam mare ca sa intre pe stema orasului. Interesant ca nu va deranjeaza ca in centrul orasului sunt buruieni. Daca nu cititi decat articolele despre cei pe care i-ati pomenit nu este vina mea. Cat despre „comanda” articolelor, aceasta este cea mai facila acuza, atunci cand nu poti avea alte argumente care sa contrazica informatiile publicate.

 4. Dl. Bota, link-ul postat face referinta la o harta a cetatii Timisoara care exista in Piata Unirii(pe una din dale) si nu la faptul ca piata „incape” pe stema orasului.

  Oricum, dacă aceasta groapa ar fi cea mai mare problema a orașului, ce merita un articol pe blogul dvs., înseamnă ca Primăria își face treaba.

  Cum ar fi să tratați și probleme reale: Telpark, poluarea din centru, traficul din oraș, politicile guvernului Boc etc. ?

  O zi 101% buna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.