Cât de sigure sunt băncile româneşti?, ce schimba ANAF pentru contribuabili?, ce...

Cât de sigure sunt băncile româneşti?, ce schimba ANAF pentru contribuabili?, ce s-a mai descoperit în lupta cu cancerul?

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1906827927">

omul cu baniBăncile din România, Ungaria şi Bulgaria sunt cele mai vulnerabile din Europa de Est la o repetare a crizei, întrucât volumul de împrumuturi neperformante rămâne ridicat, iar avansul economic lent limitează creditarea, potrivit agenţiei de rating Fitch, citată de Adevărul.

Şcolile româneşti se golesc de elevi în ritm alert, numărul profesorilor este în cădere liberă, rezultatele şcolarilor sunt din ce în ce mai proaste, iar per ansamblu sistemul educaţional din România deţine unele dintre cele mai triste recorduri din Europa -populaţia şcolară din gimnaziu a scăzut cu o treime în ultimii opt ani, în timp ce în învăţământul primar învaţă cu 20% mai puţini elevi decât în anul 2002, scrie Gândul.

Contribuabilii mari şi mijlocii vor depune declaraţiile fiscale numai electronic începând cu obligaţiile aferente lunii octombrie, se arată într-un comunicat al Autorităţii Naţionale de Administrare Fiscala, conform Hotnews.

Comisia Europeană  a aprobat alocarea sumei de 124,4 milioane de euro din Fondul Coeziune al UE pentru proiectul construcţia autostrăzii Arad-Timişoara, inclusiv varianta de ocolire a municipiului Arad, informează Ministerul Transporturilor, notează Evz.

O echipă de cercetători din Franţa, din care fac parte şi doi români, a reuşit să detecteze un marker biologic care ajută la depistarea a 11 tipuri de cancer, ceea ce va contribui decisiv la depistarea mai rapidă a bolii, dar şi la elaborarea unui tratament universal împotriva acesteia, scrie Gândul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.