Prim procurorul Zamfirescu folosea şpăgile ca să facă fericită o poliţistă

Prim procurorul Zamfirescu folosea şpăgile ca să facă fericită o poliţistă

1
DISTRIBUIȚI

Procurorii DNA susţin că o parte din şpăgile încasate de prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolaul Mare, procuror-ciprian-zamfirescu-111Ciprian Zamfirescu au ajuns, conform celor de la Adevărul, la amanta acestuia, Oana Elena Ţiţ, angajată în cadrul Poliţiei Harghita. Zamfirescu a fost pentru o perioadă detaşat la DIICOT în Harghita şi este căsătorit cu o procuroare care a lucrat şi la DNA Timişoara. Magistratul a fost reţinut de DNA după ce a primit în repetate rânduri bani pentru că a intermediat încheierea unui contract între  Zoppas şi firma de securitate Securitech.


Conform probelor depus la dosar de anchetatori, relaţia dintre procuror şi angajata MAI era extrem de strânsă. Dovadă – discuţiile telefonice şi SMS-uri interceptate de SRI în perioada în care a fost monitorizat de procurorii anticorupţie. „Costă mult? Te simţi bine? E ok? Eu mă simt bine pentru că ţi-am oferit o vacanţă…şi sper să te relaxezi! E mare hotelul? E aglomerat?”, scria, în 3 iunie, într-un SMS prim procurorul Oanei Ţiţ căreia i-a plătit o excursie în Tunisia. În timpul discuţiilor cu unul dintre martorii din dosar, Zamfirescu i-a spus, conform unei înregistrări ambientale „Acolo…numele pe contractul ăla de Tunisia, scrie Ţiţ Oana Elena, ştii? Da? Deci, e…”. Schimbul de SMS-uri a continuat pe tot parcursul sejurului din Tunisia al poliţistei. Zamfirescu i-a promis prietenei sale că „„dacă eşti cuminte…vara asta primeşti o excursie…la alegere…Croaţia sau Muntenegru.”  Nu a mai apucat să-şi ţină promisiunea pentru că a fost „umflat” de DNA. Zamfirescu vrea să intre în avocatură, depunându-şi cerere de admitere fără concurs la Baroul Mehedinţi. Zamfirescu, care este cercetat în stare de libertate, nu a putut fi contactat până acum pentru a comenta acuzaţiile procurorilor

1 COMENTARIU

  1. Il cunosc pe Ciprian ZAMFIRESCU, am fost colegi de clasa la acelasi liceu (actualul colegiu de telecomunicatii) intre 1986-1990. Nu e un tip prost, dovada ca a absolvit Dreptul la Sibiu (1991-1995), insa un om (pre)dispus LA ORICE (inclusiv infractiuni) pentru binele propriu. In cazul de fata s-a folosit din plin de pozitia profesionala si de toate influentele/puterea ce decurg dintr-o astfel de functie pentru avantaje materiale necuvenite obtinute, iata, prin trafic de influenta. Ma mir ca instanta nu a retinut CIRCUMSTANTELE AGRAVANTE ALE INFRACTIUNILOR COMISE DE ZAMFIRESCU!

    Din pacate, justitia romana a facut din nou caca in pantaloni, la fel ca in multe alte cazuri de-a lungul si de-a latul acestor 21 de ani. Infractiunile comise de Ciprian ZAMFIRESCU sunt cu atat mai grave cu cat ele sunt comise de un „om al legii”.

    Justitia romana are probleme serioase in a-si alege oamenii, atat profesional cat MAI ALES MORAL. Sigur, nu poti masura moralitatea decat prin fapte ulterioare…e insa strigator la cer ca inculpatul a fost deja eliberat. Pentru aceleasi infractiuni, un om din „afara sistemului” ar fi zacut in arest preventiv TOATA PERIOADA.

    Se mai mira cineva ca Romania nu va intra in Martie in Spatiul Schengen? Se mai mira cineva ca NIMENI IN ROMANIA NU MAI ARE INCREDERE IN JUSTITIE???

    Cu asa oameni…adevarati mafioti…”STATUL DE DREPT” VA RAMANE PENTRU TOTDEAUNA O VORBA GOALA IN ROMANIA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.