Peste 30 kilograme de mercur, în casa unui timişorean

Peste 30 kilograme de mercur, în casa unui timişorean

1
DISTRIBUIȚI

Mercur-Un timişorean s-a prezentat, astăzi, la Poliţie şi a declarat că are acasă mercur.


Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, i-a condus pe poliţiştii de la Serviciul arme, explozivi şi substanţe toxice la domiciliul său. De aici, poliţiştii au ridicat mai multe recipiente în care erau peste 30 kilograme de mercur. Bărbatul care s-a autodenunţat a lucrat la o fabrică unde se foloseau astfel de substanţe. Cercetările sunt în plină desfăşurare. Vom reveni.

UPDATE 1 După ce a aflat că legea s-a schimbat şi deţinerea de mercur este ilegală, atunci când a încercat să vândă mai multe echipamente, bărbatul s-a dat singur în primire. Cu toate acestea, i s-a întocmit dosar penal.

1 COMENTARIU

  1. De unde se vede ca militianu’ tot militian ramane.
    Pai, ba nene io tocmai am aflat ca autodenuntu’ te scapa de puscarie. Vezi, nene militianule daca te-ai fi uitat la tembelizor l-ai fi vazut pe sefu’ lu’ matale, ala fatat-pardon avortat-recent din fruncea menesterului, care’le daca s’o autodenuntat in spaga d’un meleon nci usturoi n’o mancat iar gura nu’i pute.
    Asa si cu bietu om. Daca o venit sa-ti spuna ca are Hg (nu te gandi ca este vorba de vreo hotarare de guvern, in fapt este vorba de hydrargyrum – denumirea latinesca a mercurului) in boxa, tu trebuia sa spui bogdaproste si sa fie primit. Ca acu’ si daca o vrea un altu sa se autodenunte, neam talica, ca zice cam asa:
    Ma io m’is bou sa ma duc le meletie sa ma autodenunt ca detin mercur? Ca ma umfla meleteanu’ si ma baga la cremenal ca asta nu stie carte si pana vine procuroru’ Ariel sa’mi dea SUPa am pus’o.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.