Ciuhandu recunoaşte problemele cu deszăpezirea doar în jumătate din Timişoara

Ciuhandu recunoaşte problemele cu deszăpezirea doar în jumătate din Timişoara

3
DISTRIBUIȚI

Primarul Gheorghe Ciuhandu a recunoscut, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că sunt probleme cu deszăpezirea, dar numai în gheorghe ciuhandu si 2 pjumătate de oraş – în partea de sud a Timişoarei, unde acţionează Societatea de Drumuri Municipale (SDM).


 ” SDM are nişte probleme de personal. Şi Poliţia Rutieră ne-a sesizat că în sud au fost probleme cu deszăpezirea. Le-am cerut celor de la SDM să găsească soluţii, să ia oameni care sunt pe lucrări deoarece pe vremea asta nu mai pot face mare lucru. În nord, unde acţionează Retim nu sunt probleme”, a susţinut edilul. Principalele zone unde se va acţiona pentru deszăpezire sunt intrările în oraş, intersecţiile şi traseele RATT, pe străzile secundare urmând să se intre cu utilaje şi oameni atunci când va exista  timp.  Ciuhandu a anunţat că, în ultimele două zile, numărul de sesizări primite de la cetăţeni a fost doar de 13. Cei care au de făcut reclamaţii pot să sune la dispeceratul Primăriei Timişoara sau al Poliţiei Comunitare. Primarul a făcut apel la cetăţeni să-şi cureţe trotuarele în faţa caselor sau blocurilor, în caz contrar riscând amenzi.

3 COMENTARII

  1. Curios ca la licitatiile de deszapezire nu apar firmele prietene ale d-lui Ciuhandu Superconstruct si Confort.Si apropo care era diferenta dintre nord si sud? Ambele parti ale orasului aratau la fel.

  2. Numai 13 reclamatii!!! Oameni buni…intrati si comentati…de asta nu se deszapezesc drumurile ca nu sunt reclamatii. Mai intai sa curete Primaria soselele si apoi curatam noi trotuarele….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.