Crater de un metru pe o şosea modernizată cu zece milioane de...

Crater de un metru pe o şosea modernizată cu zece milioane de euro

1
DISTRIBUIȚI

După ce s-au băgat zece milioane de euro pentru modernizarea drumului judeţean dintre Timişoara şi Maşloc, au început să apară groapa sosea metru 1 pcraterele. Dovada a fost făcută, astăzi, în plenul Consiliului Judeţean Timiş, de pesedistul Cătălin Tiuch care a venit cu probe – fotografii cu gropile apărute la dimensiunea naturală a acestora. „Mi-aţi spus la plenul trecut că nu există probleme pe această şosea. Acum am venit cu imaginile ca să le şi vedeţi şi să nu mai fie discuţii”, i-a spus Tiuch preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, pedelistul Constantin Ostaficiuc.


Cel mai mare crater avea un metru în diametru. Iritat de gestul consilierului, ca şi vicepreşedintele CJT, pesedistul Adam Crăciunescu, responsabil de drumuri, Ostaficiuc a încercat să evite, comentând faptul că „aţi fotografiat artistic gropile”. Directorul Gheorghe Mirel a promis că ” am verificat lucrările când au fost reparate remedierile. Nu se poate să fie aşa ceva”. Ostaficiuc a continuat să-l ironizeze pe Tiuch, recomandându-i să facă o excursie cu directorul din consiliul judeţean pentru a-i arăta unde sunt mai exact gropile. Într-un final s-a stabilit ca reparaţiile să fie făcute de constructor, dar nu s-a spus şi când.

1 COMENTARIU

  1. Dupa cum avem un Pacala Abrendului, acum avem si Agramaticul Brendului. Pai, coane Mirel se poate? Cum poti sa repari remedierile? In ultima perioada, deoarece activistii PD minus L au un stil de exprimare pleonsamatic. Sa fie din cauza ca nu au nimic bun a ne spune si astfel incearca „escamotarea ascunderii adevarului”?
    Coane Brendu’le de unde naiba ii scoti pe toti analfabetzi si ipochimeni de care te’nconjori? Cred ca aveti un concurs la nivel de PD minus L: Cine are cei mai tembeli tzutzari. Mai vreo doi trei ca astia si sigur iei premiul intai cu coronitza si vei vi invitat la Cucuveni sa-ti iei premiul din mana dictachiorului si a superbei sale perechi, coana Joitzyca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.