Liderul UNPR Timiş, Ion Răducanu, discuţii de transfer la PNL

Liderul UNPR Timiş, Ion Răducanu, discuţii de transfer la PNL

2
DISTRIBUIȚI

Şeful liberalilor timişeni, Nicolae Robu, a recunoscut, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, faptul că au existat, anul acesta, ion raducanu 1 pdiscuţii legate o posibilă venire a liderului judeţean al UNPR, Ion Răducanu, în barca PNL. Întrebat dacă au existat direct sau prin intermediari negocieri pe această temă, Robu a admis zâmbind că ” am auzit că domnul Răducanu ar fi dispus împreună cu UNPR să vină alături de noi.


Am fost puţin surprins auzind că a apărut la televizor cu domnul Ostaficiuc anunţând că a primit o serie de posturi de la PD-L. N-am avut nicio discuţie şi nicio negociere directă, dar au fost întâlniri. Am auzit şi eu”. Contactat telefonic, liderul UNPR Timiş, Ion Răducanu a susţinut că „unde  a auzit domnul Robu? La colţul străzii? N-am avut o discuţie cu nimeni despre UNPR. Cum să vin către PNL? Eu conduc un partid în Timiş”. Răducanu nu şi-a ascuns nemulţumirea faţă de faptul că înainte de a ajunge la partidul lui Oprea ” eu am vrut să vin către PNL, dar au fost nişte mari minţi liberale care s-au opus. Acele minţi mai sunt şi acum acolo, chiar dacă s-a schimbat liderul”. Conform informaţiilor existente, în timpul negocierilor dintre Răducanu şi liberali, postul care i s-a oferit a fost acela de secretar general al partidului.

2 COMENTARII

  1. Ar fi pacat ca prefectu’ CODOI sa ajunga in randurile PNL. Io n’o sa uit cat oi traii aparitia prefectului CODOI in 2004 cand anunta cu voce grava ca Timisoara se afla in pericol datorita exploziei unor butelii de dioxid (bioxid, dupa unii autori de manuale de chimie) de carbon. Binentelesc ca ipochimenu’, care pe vremea lu’ Tata Lae Prearepedeimpuscatu’, la Cooperatie nu avea in dotare dozatoare de bere, ca doar poporu’ bea vizichi prin reprezentantii sai. Asa ca in momentu’ in care a devalizat cooperatia nu a avut de unde sa ia si un dozator de bere sa duca la sarbii, la micu’ trafic. Neavand dozator de bere, nu stiia saracu’ ca CODOIU’ nu explodeaza, in cel mai rau caz se face o gramajoara de zapada carbonica care in scurt timp se evapora la temperaturi normale.
    Apai, de la asta sa ajungi la alertarea unui oras si sa induci o stare de panica cam aduce cu ceva articole prevazute prin Codu’ Penal cu privire la raspinderea de informatii mincinoase. Faptu’ ca urmatoru’ prefect Vidu Draganescu nu s’a coborat la nivelul ipochimenului sa sesizeze organele penale este laudabil pentru Vidu nicidecum pentru faimosul conducator de panduri, Raducanu. Decat o alianta cu CODOI mai bine il primesti inapoi pe Taga.

  2. ca si ostrafriciuc si raducanu asta sunt si au ramas in rezerva de cadre a judetenei de partid de pe vremea lu matei . deci tot de-ai nostri. daca vreti comunisti in continuare la conducerea judetului votati-i cu ambele maini si cu …picerele !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.