Robu îi numără primarului Ciuhandu erorile

Robu îi numără primarului Ciuhandu erorile

13
DISTRIBUIȚI

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, s-a declarat, astăzi, de mai multe ori nemulţumit de modul în care primarul Gheorghe nicolae robuCiuhandu administrează municipiului, afirmând că ” în ultima perioadă Timişoara nu mai are nimic notabil, nimic nou.”. Primul punct de atac a fost infrastructura oraşului care „a rămas încremenită-n timp”.  Din această cauză, şoferii „simt şi plătesc prin timpul şi disconfortul lor faptul că Timişoara a rămas în urmă în privinţa locurilor de parcare. Această lipsă de parcări este de neacceptat, fiind o situaţie care nu se mai întâlneşte niciunde în Europa, într-un oraş de dimensiunile Timişoarei”. Pe lângă aprobarea asocierii ADP cu o firmă americană pentru crearea a trei parcări subterane, liberalul a susţinut că „Telpark-ul nu trebuie să rămână neapărat în formula de acum”.

Un alt reproş adus actualului primar a fost legat de faptul că postul de city manager nu este ocupat, considerând acest fapt „o eroare pentru că o persoană potrivită în această funcţie poate să contribuie la dezvoltarea oraşului”.


Nici comunicarea în interiorul alianţei de la Primăria Timişoara dintre liberali şi ţărănişti nu a fost uitată, Nicolae Robu transmiţându-i lui Ciuhandu că ” atunci când lucrurile s-au discutat, nu au fost probleme. Au existat proiecte unde executivul a considerat că trebuie să se consulte şi că luiberalii vor vota doar în virtutea faptului că sunt în alianţă”. Cât despre reproşurile legate de contrele consilierului liberal Ciprian Jichici puse primarului, senatorul i-a luat apărarea colegului de partid, afirmând că ” noi nu sacrificăm pe nimeni. Ciprian Jichici este un bun coleg. Nimeni, la această oră, nu este în măsură să arate pisica PNL Timiş”.

13 COMENTARII

 1. Bravo, conashule Robu. Chestia cu apararea colegului de partid m’a uns la inima.
  Criticarea actualei administratii a Ciuhendului da catre matalutza mi se pare de bun augur. Daca v-ei candida la postul de primar sa stii ca votul meu il ai asigurat. Stiu ca cel putin in primul mandat o sa rezolvi multe din problemele acestui oras. Atacul pe problema parcarilor in acest oras, ar trebui continuat cu atacul pe problema pistelor de biciclete. Inca sunt prea putine.
  In alta ordine de idei, te rog conashule Robu sa ai grija la traseistii politici. Acum cu caderea in sondaje a PD minus L multi ipochimeni portocalii se gandesc sa treaca la PNL si ar fi pacat.
  In alta ordine de idei, achiesez la idea lu’ matale cu city manageru’. Da daca este pus tot pe principiu’ „e prost dar e prostu’ nostru” tot degeaba.
  Oricum, io’ti urez BAFTA si sa nu ajungi sa te comentez negativ, ca ar fi pacat de cariera lu’ mata.

 2. Iata si cineva care e credibil cand vorbeste de interesul cetatenilor. Eu, familia si o multime de rude si cunoscuti ai mei l-am vota fara retinere ca primar pe dl. Robu si recunoastem ca l-am votat si in 2008 ca senator si suntem multumiti ca l-am ales, e clar printre putinii oameni politici de isprava. Si sa nu se creada ca sunt membru pnl ca nu sunt, nu sunt nici la altii dar am fost.

 3. Papagalul asta s-a trezit acum ca Ciuhandu nu e bun? Dar pina acum unde a fost Robu? A trait pe alta lume? Cu toate acestea, oricat de rau este Ciuhandu tot este de mult, mult mai capabil decat fatalaul asta de Robu care nu arata nici a barbat , nici a femeie dar sigur arata a mare laudaros!

 4. @mircea
  Din intamplare, se intampla sa cunosc cate ceva din activitatea conashului Robu.
  Stiu ca prin 1991, a primit el personal un calculator „aibiem pies to” pe care l-a pus la dispozitia Institutului Politehnic Traian Vuia Timisoara (vechea denumire a Universitatii Politehnica) pentru a se face operatiunile de cazare in mod computerizat. Stiu ca atunci, conu’ Robu a descoperit multe fraude administrative privind cazarile din Complex. Fraude care astfel au fost anihilate.
  Din punct de vedere administraiv Universitatea Politehnica de cand este Rector infloreste. Este posibil sa fie si o conjunctura favorabila, dar io stiu ca si omu’ sfinteste locu’. In plus, sa fii in conducerea Politehnicii din 1990 si pana in prezent, sa ai pe mana bugete de miliarde si sa-ti cumperi o masina second si un apartament de 85 de mp, in 2004 (sursa: https://www.senat.ro/DeclaratiiAvere.aspx la pagina 28) asta arata ori un om cata de cat cinstit ori un om care a stiut sa se ascunda foarte bine si sa’si managerizeze foarte bine imaginea publica.
  Referitor la aspectul fizic al unui candidat credeam ca am trecut de faza APACA, cand auzeam lozinca: Nu vrem Kent, nu vrem valuta, vrem pe Roman sa ne …”.
  Io personal vad pentru Timisoara o echipa foarte buna Robu – primar iar Ovidiu Sandor – city manager. Mai ales ca cei doi se cunosc de prin 1993, cand conu’ Ovidiu era presedinte la BEST Timisoara (Board of European Students Technology) si coorganizator la prima editie a Portilor Deschise la Politehnica si organizator principal al Job Shop, idem prima editie.
  Io consider ca o asemenea echipa chiar ar fi un castig pentru Timisoara ca oras.

 5. @aburici…., vezi ca esti cam aburit! Ia matale gramatica din cl I-IV, si vezi acolo cum se scrie corect „v-eti”, vine de la conjugarea:eu VOI, tu VEI, el,ea, ,VA. Plural, noi VOM,voi VETI,ei,ele, VOR !
  Deci, inainte de a da lectii de de orice fel, ia matale lectii de gramatica,te putem scuza pt „IO”, ca vrei sa fii „jmecher”,dar la declinari, nu mai tine poanta!
  Cat despre D-l Robu, si eu l-as vota, daca n-as sti ca-n spatele lui, cu „malaiul”, stau fratii Cristescu!

 6. Doamne, am deschis cutia Pandorei, pardon cutia cu aburici. Ce’i domle cu inflatia asta de aburici.
  @aburici de bega
  Da’ Ciuhendu’ in solda care’i persoane se afala. Care este grupu’ de interese sau clanu’ carele il sustine? In Administratia Ciuhendu’lui am vazut manarii cu case nationalizate, manarii cu terenuri, sustinerea fameliei pentru obtinerea de autorizatii de constructie imposibile. Am vazut aparand in cartierele de case, blocuri falnice ca neste falusuri miribolante ce ar trebui sa sarbatoreasca iluminata administratie. Arata’mi o hotarare a Administratiei Ciuhendu’lui care pana acum a jenat cata de cat afacerile Cristestilor.
  Din intamplare l’am cunoscut pe conashu’ Robu si stiu ca daca vrea sa faca ceva o va face. Si mai stiu ca este un tip onest. Atata cat poate fi de onest un politician. Stiu ca amu’ asta a avut pe mana bugete destul de consistente la Politehnica si dupa administrarea acestor bugete nu are o avere mare. Daca pana acum nu a furat este posibil ca si de aici incolo sa nu fure. Este o posibilitate nu o certitudine. Iar cat priveste competenta si profesionalismul te rog sa mergi in Complex si sa vezi schimbarile din ultimii ani, renovarile caminelor studentesti, constructia bibliotecii, granturile de cercetare etc.
  Intr’adevar Robu nu are statura didactica a Pitzyponcu’lui Gastric sau a Brendu’lui. Nu poate infuleca la comanda langhoashe.

 7. aburici de mehala, macar te-ai | devoalat| ca sa zic asa! erai simpatic cu postarile tale regulate:) si cam apolitice.din pacate,se pare ca nu esti nici pe departe apolitic. bai mai mult, esti si suprinzator de subiectiv. cum iti pare pusul unui experemist, tu liberal de clasa, in functia de directot adj ratt, in plina criza, de mesterul tau robulian? inventarea de directori adjuncti in plina criza, e furt, nesimtire, sau iubir ede cetatean? :))))))

 8. @aburici de complex
  Ai perfecta dreptate. Nici eu nu’l inghit pe Nasleu. Acesta ca si altii au plecat de la partidele lor si au venit pentru ciolan. Daca citea’i postearea de la inceput, exact asta faceam, ii atrageam atentia conashului Robu cu privire la traseiti si imi esprimam speranta ca sa nu ajunga sa fie criticat de je.
  Afla ca sunt acelasi apolitic. Am postat un comentariu laudandu’l pe conashu’ Robu, avand in vedere calitatile manageriale ale acestuia si enervat de faptu’ ca orasu’ asta este prost administrat de actuala administratie. Nu esti de acord cu mine ca ne trebuie un suflu nou in administratia locala? Care sa dezmorteasca famigliile intepenite in functii de 16 ani.
  Asta a fost rolul postarilor pro Robu. N’ai tu grija, daca deviaza il taxez ca pe oricare din ipochimenii dinainte.
  O singura intrebare, mai am la matalutza. Cand lám laudat pe Sorin Grindeanu acu’ vreo luna juma, nu ai sarit in sus sa spui ca m’am demascat? Oare, de ce? Inplus, afla ca bunicul meu a fost liberal, strabunicul a fost tot liberal. Acu ar fi culmea sa nu am simpatii liberale. Am spus simpatii si nu adeziuni. Este o mare diferentza. Asa l’am simpatizat si pe dictachioru’ si am luat tzeapa.
  In consecinta, afla ca sunt acelasi apolitic si voi avea aceleasi comentarii acide, daca este cazul.
  Oricum cei care vor incerca sa schimbe ceva in bine in acest oras au suportul meu internautic. Asta nu inseamna ca daca dupa ceva timp in care vor „da cu muncii in fasole” eu n’am sa’i comentez. Wrong.

 9. daca tu crezi ca eu stau toata ziua sa citesc ce scrii matale…te inseli. daca esti vechi liberal, si nu am motive sa nu te cred, cum poti simpatiza un uascr-ist ca robu? ce treaba are el cu liberalismul?

 10. @aburici de complex
  Par egazamplu, si Horia Ciovarlie a fost uasecerist, dar fatza de mai mult ca prefectul Pacala Abrendului tot a facut, sau macar nu a stricat. Io am facut referire la activitatea dupa 1990 a conashului. Asa si un unchi a lu’ je a fost legionar. Si ce’i cu asta? Am cunoscut activisti si activisti, securisti si securisti, turnatori si turnatori. Io cred ca fiecare caz trebe judecat separat, nu poti demoniza un om doar pentru ca a trait intr’o anumita perioada.
  De egzemplu, desi acum este portocaliu si chiar ministru, io am o stima deosebita pentru Valeriu Tabara, pentru ca in perioada 1992 – 2000, in cele doua legislaturi cat a fost deputat a facut cateva gesturi de fronda fata de coalitia de guvernamant (1992 – 1996) cat si in perioada cand a fost in opozitie a avut cateva actiuni demne de lauda. Asta inseamna ca sunt vatrist sau potrocaliu? De asemenea, l-am apreciat pe Vali Dinescu – Dumnezeu sa’l hodineasca – pentru activitatea lui parlamentara.
  Cum i’am apreciat si ii apreciez pe Ion Monoran, Bebe Costinas, Florian Mihalcea, Brandusa Aranca si altii. Unii dintre ei prea repede disparti dintre noi si pentru care ma rog ca Dumnezeu sa’i hodineasca.
  Si inchei cu un ultim exemplu: Brendu’ in fiecare an de Pasti ia lumina de la Catedrala Metropolitana. De 20 de ani sta in acelasi loc (in coltz la Orhidea mica) si nu se duce ca si alti politicieni sa se inghesuie (doar o data la patru ani) in cortegiu pentru imagine electorala. Asta am apreciat intodeauna la Brendu’, faptu’ ca macar intr’o privinta, importanta pentru mine, este constant.
  A avea simpatii si antipatii nu inseamna a abdica de la niste principii. Corneliu Coposu intr’o intalnire cu tinerii spunea ca a’ti negocia principiile inseamna ca acestea pentru tine nu au fost principii. Principiile nu se negociaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.