Robu, candidatură la Primăria Timişoarei anunţată pe jumătate

Robu, candidatură la Primăria Timişoarei anunţată pe jumătate

5
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu, a făcut, astăzi, jumătate de pas spre anunţarea candidaturii la Primăria Timişoara, odată cu prezentarea listei cu nicolae robu 111 ppotenţiali candidaţi liberali pentru principalele funcţii administrative din judeţ. Şeful PNL Timiş a anunţat că a bifat două opţiuni – cea de senator şi cea de candidat pentru funcţia de primar al municipiului Timişoara. „Mă voi hotărî până spre sfârşitul anului pentru care voi opta într-un final”, a susţinut Robu.


Lista prezentata astăzi conţine numele a 38 de potenţiali candidatiu pentru posturile de parlamentari, preşedinte şi vicepreşedinţi ai consiliului judeţean, primar şi viceprimari ai Timişoarei, consilieri locali şi judeţeni. Majoritatea celor de pe listă sunt din Timişoara, Robu anunţând că ” în scurt timp, vom avea şi opţiunile din restul judeţului. Va exista un termen limită pentru acceptarea intrării în portofoliul de candidaşi, după care vom decide exact fiecare unde va merge”. Din cei 38 de liberali, 15 au sub 35 de ani, liderul liberal anunţând că întinerirea listelor este unul dintre obiectivele sale.

5 COMENTARII

 1. Ce se intampla acum in PNL este de admirat. Dom’le sa ai lista de candidati potentiali cu un an si jumatate inainte de alegeri e incredibil! Si ma bucur ca dl. Robu are curajul sa vina cu asa de multi tineri, aproape jumatate din cei 38 de candidati au sub 35 de ani. Si am vazut undeva ca toti sunt oameni cu scoli inalte, multi ingineri, economisti, medici. Dar profesori d-le Robu de ce n-aveti, dv. sunteti profesor si ma asteptam sa promovati profesorii.

  Deci cand vom sti daca dv. personal veti candida de primar sau veti merge mai departe la Senat?

 2. si unde ai vazut tu ” undeva ca toti sunt cu studii inalte”? ce limbaj de lemn e asta? e incredibil, robu are doar sustinatori cu limbaj de lemn, sau ala angajat cu postarile e fost comunist?

 3. Acu’ dicstractzia e maxima. In primu’ rand, constipatii portocalii au acu’ pe cine sa atace. In al doilea rand, doua sabii nu pot intra in aceeasi teaca, asa si doi liberali ina celasi partid nu prea se egzista.
  Acu, in zona pietei Unirii e mare fierbere. Liberalii s’au imprastiat in patru zari, prin cafenele si dezbat in draci lista. Ca de ce ala e pe lista si io nu? La Atmosphere ex-Grinette, cafeneaua lui Ovidiu Cuc, desbat liberalii rebeli, aia care nu apar pe nici o lista si sunt sariti de la promovare la fiecare schimbare. La Cafe Mode, cafeneaua lui Seco, dezbate Loe de Maio si grupuletzu’ lui de enterese de la cejeteu. La Caffe Baroque, shobolanea ioroparlamntarul Cristi Busoi, cu nea Petrica.
  Asta faceau tinerii liberali. Seniorii liberali, gen conashu’ Viorel Coifan, prefera locurile mai linistite dar mai cu staif gen Restaurantu’ Flora.
  Acu, este stiut ca Nea Viorel a fost si este un om care prefera lucrurile cu staif. Imi amintesc cum prin 1992-1993, nea Viorel era un client fidel al Restaurantului Cessena unde Nea Mircea (sefu’ de sala) facea neshte frigarui flambate, de statea matzu’n coada, mirosea pana la casa lu’ popa Borza din Mehala. Ehei, ce vremuri. Acu’ se poarta langhoasele cu branza a la Pitzyponcu’ Gastric, dar loviturile date la gioale sunt la fel.
  Asa ca, conashule Robu mare grija cu bisericutele. Ca pana la alegeri mai este mult si poate ramai fara coledzi. Si tziling, tziling.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.