Pedelistul Lelescu vrea să reînfiinţeze agromec-urile de stat

Pedelistul Lelescu vrea să reînfiinţeze agromec-urile de stat

3
DISTRIBUIȚI

Traian Lelescu, şeful Direcţiei Agricole, membru al Partidului Democrat Liberal care se revendică „singurul partid care a rămas de traian lelescu 1 pdreapta în România”, a anunţat, astăzi, că a trimis Ministerului Agriculturii o măsură pur de stânga – terenurile nelucrate să fie luate în arendă de stat şi exploatate. „Una dintre propunerile Comitetului de Iniţiativă a Administraţiei Agricole Judeţene Timiş este cea care vizează concesionarea terenurilor agricole, acolo unde ele nu sunt lucrate şi nu există cereri din partea firmelor private sau a persoanelor fizice, care au posibilitatea să lucreze în privat acel teren, ca această acţiune să fie preluată sub formă de prestare de serviciu de către stat prin înfiinţarea unor societăţi de profil care au dotarea şi mecanizarea adecvată.


Sunt vizate în special terenurile din zona subcolinară şi colinară. În nici un caz nu este vorba să ne atingem de forma de proprietate a terenurilor”, a afirmat Lelescu. Această idee a venit în contextul în care, susţine democrat-liberalul, anul trecut în Timiş au fost peste  100.000 hectare de teren nelucrate. Traian Lelescu susţine că statul ar trebui să reînfiinţeze Agromec-urile, autorităţile urmând să asigure utilajele pentru noile societăţi care să exploateze terenurile. „În criza asta de securitate alimentară nu ne putem permite să avem asemenea suprafeţe nelucrate”, a susţinut şeful Direcţiei Agricole. Întrebat cum se împacă propunerea sa de stânga cu politica de dreapta clamată de PD-L, care presupune o cât mai mică implicare a statului, Lelescu s-a eschivat, susţinând că „pe mine mă interesează să nu mai avem terenuri nelucrate. Toate metodele de până acum n-au reuşit să rezilve problema. Oricum este o propunere”.

3 COMENTARII

  1. Acu’ sa spui ca o masura e de stanga sau de dreapta, la PD minus L e ca si cum ai vorbi de funie in casa spanzuratului. Pai, Brendu’ ( ca doar se stie ca Lelescu e sluga lui preaplecata, fiind omu’ prin care Brendu’ si’a apropiat Pencoopu’) a fost o viata amploaiatu’ statului, deci e normal sa’si doreasca o implicare mai mare a statului in economie (orientare de stanga).
    In alta ordine de idei, astia de la PD minus L sunt varza, muci si cu creierii dusi de acasa. Pai alta esplicatie nu am. Io de un an de zile, de fapt mai bine de un an, ii comentez de ii apuca dracii pe Brendu’, pe Pitzyponcu’ Gastric, pe Nutzy, pe ciocovatzu’ si altii de la PD minus L.
    Am uitat sa va zic. Prin decembre, m’am apucat de mi’am facut cont de feisbuc sub numele de aburici de mehala. De fapt, l’am facut de frica sa nu vina altu’ sa’mi fure nickneimu’. De doua zile m’am apucat sa cer pretenia organizatiilor PD minus L, binenteles pe feisbuc. Si ce sa vezi, la ora actuala am ca pretenari peste douazeci de organizatii a PD minus L frenzi pe feisbuc. Daca mai insist un pic ma fac frend cu tot PD minus L. Iar daca catindez la presedentie PD minus L realizez surpriza secolului. Ii iau fatza si la Boc si la Blaga, Videanu, Berceanu, si la Nutzy.
    Va dati seama sunt frend cu PD minus L Bucuresti organizatia condusa de coana Joitzyca si cu PD minus L Arad, organizatie condusa de Ghitza Falconetti. Inca un pic si castig tot PD minus L. Base, pazea ca vin si te las fara partid.
    Cam asa si cu stanga sau dreapta in PD minus L. Astia nu’si cunosc dusmanii nici pretenarii, atunci cum sa faca distinctii atat de fine.
    Brendu’le ai grija cu slugile ca te tradeaza de nu te vezi.
    Oare cum i’ar sta PD minus L cu aburici de mehala prezidente. La un partid de aburitori doar un aburici poate sa’i conduca pe noi culmi de spagi si comisioane.

  2. mai copiii mei, iar va aberati…mai ales aburici de mehala. Pai in articol e vorba de agricultura si tu vorbesti de alegerile din pdl…esti serios nenea?
    Oricum, ideea nu e foarte rea, in tara asta multi se plang, multi fura si putini muncesc…

  3. @tata
    Cred ca nu ai inteles sensul articolului si implicit al postarii mele.
    Dragos, banuiesc ca adorit sa arate cum un om inscris intr’un partid declarat de dreapta propune masuri de stanga. El ca de obicei a facut’o finutz, fiind vorba de un articol de presa.
    Io, ca de obicei, am fost mai dur. Dar sensul postarii mele este ca PD minus L este varza. VARZA. VARZA. VARZA. Chiar acum am deschis feisbucu’ si am constatat ca primesc cereri de pretenie de la persoane care au in comun cu mine faptul ca am ca frenzi organizatiile PD minus L. Cum poti sa accepti sau sa ceri pretenia unuia care te critica de un an de zile si rade de tine cu orice ocazie. Asta era sensul postarii mele. Unu’ care nu este simpatizant al Brendu’lui, al Pitzyponcu’lui Gastric, al ciorcovatzului etc. (ca multi ipochimeni nashparlii s’au adunat in PD minus L) ar fi priceput si ar fi sesizat unorul situatiei. Voi astia de la PD minus L sunt teti atat de incrancenati incat nu mai stiti sa va bucurati de o gluma buna. Oricum e mare lucru sa fii frend cu Organizatia de Bucuresti a PD minus L dupa ce ai scris de rau de coana Joitzyca, pardon Nutzyca. Relax, ma men.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.