Robu forţează redeschiderea Parcului Copiilor cu Facebook-ul

Robu forţează redeschiderea Parcului Copiilor cu Facebook-ul

2
DISTRIBUIȚI

Liberalul Nicolae Robu a lansat, astăzi, un nou atac la adresa primarului Gheorghe Ciuhandu din cauza noului buget. „Suntem nicolae robu pumni pnemulţumiţi de faptul că proiectul de buget nu a fost prezentat cu mai mult timp înainte pentru a putea fi analizat cu seriozitate, aşa cum trebuie să se facă pentru binele municipiului”, a susţinut senatorul Robu.


Acesta a afirmat că principalele proiecte care trebuie să fie finanţate sunt cele pentru care există deja studii de fezabilitate pentru ca să nu se piardă banii investiţi în acestea. O altă nemulţumire a lui Robu a fost legată de suma alocată pentru reabilitarea Parcului Copiilor. „Am lansat această tema de discuţie a parcului pe Facebook şi a avut un succes neaştepta. În vreo 20 de ore am primit mesaje de la peste 450 de persoane care au percutat la acest subiect. Acest Facebook mă prinde tot mai mult pe mine şi pe colegii mei. Interesul timişorenilor pentru această temă este evident”, a afirmat senatorul liberal. Nicolae Robu a cerut ca prin buget să fie alocaţi banii necesari ca până la sfârşitul anului Parcul Copiilor să fie reabilitat şi redeschis.

2 COMENTARII

  1. Mark as SpamReport as AbuseNicolae Robu Dragi prieteni, vă supun atenţiei o nouă temă: Parcul Copiilor. Un loc superb, pe malul Begăi, într-o zonă ultracentrală. De o groază de ani, el zace închis. Nu credeţi că ar trebui ca cetăţenii Timişoarei să dea un ultimatum Primăriei să amenajeze acest parc şi să-l deschidă ca ei să se poată bucura de el, până cel tâ…rziu la sfârşitul lui 2011? Dacă răspunsul este BA DA, clicuiţi „Like”, altfel postaţi „NU”.
    See More

    Tuesday at 3:33pm · Like · Comment · View Feedback (13)Hide Feedback (13)
    Alina Popa, Universitatea Politehnica Timisoara Upt, Ilie Lucian and 10 others like this..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.