EXCLUSIV „Domnul preşedinte Bojin ne-a avertizat să avem grijă ce scriem dacă...

EXCLUSIV „Domnul preşedinte Bojin ne-a avertizat să avem grijă ce scriem dacă ajungem pe la DNA”

4
DISTRIBUIȚI

Deşi şeful PSD Timiş, Titu Bojin, a dat ordine stricte ca să nu se afle nimic despre modul în care au decurs lucrurile, ieri, în protest psd tm 2 pşedinţele în urma cărora s-a decis suspendarea din funcţia de preşedinte al PSD Timişoara a lui Sorin Grindeanu, PRESSALERT.ro a reuşit să obţină noi informaţii, confirmate de mai multe surse. În discuţia Biroului Permanent Judeţean, controlat de oamenii lui Bojin, principala acuză oficială adusă lui Grindeanu au fost rezultatele slabe obţinute de fililala Timişoara pentru Mircea Geoană la alegerile prezindenţiale.


De asemenea, i-a fost imputată slabă activitate din organizaţia pe care o conduce. Î timpul discuţiilor nu au lipsit nemulţumirile legate de faptul că preşedintele PSD Victor Ponta este mai apropiat de cei din generaţia sa – Sorin Grindeanu sau Eugen Dogariu. În urma votului, s-a decis cu 14 voturi pentru, cinci împotrivă şi o abţninere suspendarea pe patru luni din funcţie a lui Grindeanu, după ce în discuţiile iniţiale s-a propus ca perioada de „tras pe dreapta” să fie de un an de zile. Ulterior acestei decizii, Titu Bojin s-a întâlnit cu consilierii locali de la Timişoara,  încercând să explice decizia de suspendare luată peste noapte. Consilierul local  Traian Stoia a declarat, în exclusivitate pentru PRESSALERT.ro că ” s-a discutat despre situaţia din filială şi modul cum s-au desfăşurat lucrurile până acum. Domnul preşedinte Bojin ne-a avertizat să avem grijă ce scriem dacă ajungem pe la DNA. Ne-a atras atenţia să vedem ce spunem, ce declarăm”.

4 COMENTARII

  1. Bojin n-are ce perde. daca il dau afara de la ape are destui coco sa doarma linistit. plus ca are carnet de tractorist si o sa fie nevoie dedin astia la primavara

  2. Domnul Grindeanu va candida ca independent la Primăria Timişoara şi va fi susţinut de PSD, după modelul Sorin Oprescu, iar suspendarea asta e una calculată? Întreb, nu zic!

  3. Incredibil acest „Pressalet”!!! Zilele trecute erau trasi de urechi Alin Popoviciu si Mircea Bacala iar acum, azi, Titu Bojin! Parca-i un facut! Numai de lideri carismatici va legati! Sa-ti fie rusine, Dragos Bota!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.