Fără funcţii la partid ca să rămână directori

Fără funcţii la partid ca să rămână directori

1
DISTRIBUIȚI

14 directori din cadrul mai multor şcoli din judeţul Timiş şi-au dat demisia din funcţiile de conducere pe care le aveau în filialele locale ale fpeoplepartidelor politice . Şi asta pentru că în noua Lege a Educaţiei, adoptată de către Guvern la începutul acestui an, este prevăzut faptul că directorii unităţilor de învăţământ nu pot ocupa şi funcţii de conducere în partidele politice, dar pot să rămână simpli membrii. Marin Popescu, inspectorul şcolar general al judeţului Timiş, a anunţat astăzi că în judeţ sunt peste 400 de directori de şcoli care se află şi la şefia unor partide politice.


Cei mai grăbiţi să renunţe la postul de conducere al filialei locale a partidului au fost pedeliştii. “Din cei 14 directori care şi-au anunţat demisia, zece sunt din PDL, doi din PSD, unul din PNŢCD şi unul din UDMR”, a spus Marin Popescu. În Timişoara, doar Angel Păcurar şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PNŢCD Timiş şi a ales să rămână la postul de director al Grupului Şcolar Energetic din oraş. “În cazul în care aceştia nu anunţau la ce funcţie doresc să renunţe, urmau să fie demişi”, a mai adăugat Marin Popescu.

1 COMENTARIU

  1. Ca sa vezi ca cica chestiunea cu depolitizarea unde loveste. La PD minus L. ERa si normal. Fiind o lege facuta de Daniel Eprubeta Funeriu si pritocita intr’un pahar Berzelius pe urma incalzita la un bec Bunsen si livrata in final Parmentarilor PD minus L cu ordinu’ de a sta cuminti in banci, ca altfel …
    Acu’ cum sa va esplic, am facut intoducerea pentru a arata ca oricine a facut opt clase tot are habar de niste nume din chimie, da’ unu care o facut unspe clase nu poate sa faca o lege buna.
    Legea asta e facuta pe principiu’ n’ati’o franta ca ti’am dreso. Deci PD minus L a pierdut zece competenti, carele au preferat derectoratu’ decat fonctia la partid. In final legea facuta pentru a lovi in Cati Andronescu (tot chimista si ea), Lae Robu si Ardei Marga, in final loveste in marea masa de derectori ai PD minus L, iar rectorii stau bine mersi pen’ca ei este alesi in functii si prevederile actuale se aplica pentru mandatele viitoare de rectori, adicatelea din 2012, cand mai mult ca sigur ca Eprubeta in Funie(riu) nu va mai fii ministru’ al (ne)Educatiei. eventual poate ajunge ministru (in)Culturii ca are are fatza. De fapt, era normal sa se intample asa, cei de la PD minus L sunt experti in a se faulta singuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.