Parcările subterane din centrul Timişoarei, în coadă de peşte

Parcările subterane din centrul Timişoarei, în coadă de peşte

0
DISTRIBUIȚI

Timişoara rămâne în continuare fără parcări subterane şi supraterane pe o perioadă nedeterminată – aceasta este concluzia celor bastionul cetatii022petrecute astăzi la primărie. Deşi investitorii americani erau aşteptaţi să vină cu o propunere concretă pentru asocierea cu ADP şi construirea de parcări subterane, astăzi, aceştia au venit doar cu solicitarea de a…prelua în administrare sistemul Telpark. Anunţaţi ca mari investitori, americanii s-au arătat nemulţumiţi de condiţiile impuse în caietul de sarcini de consilierii locali, care au încercat să evite noi „ţepe” în dauna municipalităţii.

Nici măcar parcarea care ar trebui să apară în apropierea sediului Finanţelor nu o să fie gata prea curând, în ciuda parteneriatului dintre ADP şi Constructim.


Directorul ADP, Liviu Barbu, le-a spus  consilierilor locali că lucrările sunt întârziate şi din cauză că unul dintre furnizori de materiale, unicul specializat în România, este în faliment. Mai există o şansă pentru găsirea unui investitor în 18 mai când este un nou termen de depunere a ofertelor, când este aşteptată o propunere concretă din partea unui grup de firme belgiene, care şi-a arătat interesul pentru acest proiect. Cum lucrurile bat pasul pe loc, reprezentanţii municipalităţii încep să se gândească la o variantă prin care să se realizeze un plan propriu de realizare a parcărilor supraterane şi subterane în zona centrală a municipiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.