Un student, care se credea în Matrix, încătuşat pe acoperişul blocului unde...

Un student, care se credea în Matrix, încătuşat pe acoperişul blocului unde locuieşte purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş UPDATE 1 S-a aruncat de la etajul 10 după ce a plecat de la spital

0
DISTRIBUIȚI

Alertă în această dimineaţă în blocul de pe strada Liniştei din Timişoara unde locuieşte purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş,sinucigas 1 pMarinela Hotico, din cauza unui individ suspect. Alarma au dat-o vecinii de la etajul patru, după ce un bărbat necunoscut a încercat să intre în unul dintre apartamente, dar uşa era închisă. Individul nu s-a lăsat şi a forţat lacătul pentru a putea ajunge pe acoperişul blocului. Luat la întrebări de locatari, individul a devenit agitat, susţinând că vrea să ia aer. Le-a explicat că este un personaj din celebrul film Matrix şi  a refuzat să coboare de pe acoperiş. Vecinii au sunat la 112 şi la faţa locului a sosit un echipaj ale Poliţiei. Agenţii au reuşit  încătuşarea suspectului, în vârstă de 28 ani, student la Facultatea de Calculatoare.  Pentru coborârea acestuia a fost solicitată intervenţia pompierilor  deoarece era extrem de agitat.


După ce au reuşit să-l lege de targă, membrii echipajului SMURD au reuşit să-l scoată de pe acoperiş prin îngustul loc de acces. „Personajul” din Matrix a fost transportat la clinica de psihiatrie de pe Văcărescu.

UPDATE 1 Sfârşit tragic pentru studentul care a fost luat de pompieri de pe blocul de pe strada Liniştei. Un apel la 112 a anunţat, în jurul orei 17, că un bărbat s-a aruncat în gol de pe un bloc de zece etaje de pe strada Stelelor. „A urcat pe bloc şi părea liniştit. La un moment dat a luat-o la fugă spre marginea blocului şi a început să strige. N-am avut cum să ajung până la el şi s-a aruncat în gol ca şi cum ar fi plonjat într-un bazin”, a povestit unul dintre locatari, care-şi bea cafeaua pe terasa blocului. În câteva secunde, trupul sinucigaşului s-a strivit de asfaltul de pe stradă sub ochii unui adolescent de 16 ani, care trecea întâmplător prin zonă.  Corpul a ajuns pe stradă la doar un metru de o maşină parcată. În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că, după ce de dimineaţă a fost dus la spital,studentului care se credea Neo din Matrix şi spunea că pe el îl apără Dumnezeu dacă sare în gol,  i s-a făcut un calmant şi a fost lăsat să plece. Bărbatul mort nu avea nici un document de identitate asupra sa, dar locatarii din blocul de pe strada Liniştei i-au recunoscut hainele şi ghetele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.