Cine-s timişenii care vor să conducă PD-L. PRESSALERT.ro transmite de la congres

Cine-s timişenii care vor să conducă PD-L. PRESSALERT.ro transmite de la congres

0
DISTRIBUIȚI

PD-L îşi transează, în acest week-end, viitorul pentru următorii ani, la convenţia naţională în care se va alege noua echipă de constantin ostaficiuc portocaliu 11 pconducere a partidului. Câştigătorul bătăliei dintre Emil Boc şi Vasile Blaga va da linia partidului pentru alegerile locale şi generale din următorii ani.


Printre cei care au intrat în cursă pentru una din funcţiile de conducere sunt şi democrat-liberali din Timiş. Preşedintele filialei, Constantin Ostaficiuc, unul dintre susţinătorii importanţi ai lui Blaga, şi-a depus candidatura pentru funcţia de prim-vicepreşedinte, intrând în competiţie cu colegii săi de platformă Sorin Frunzaverde, şeful democrat-liberalilor din Caraş Severin, şi Cristian Boureanu, dar şi cu susţinătorii premierului Emil Boc – Roberta Anastase, Teodor Baconschi si Gheorghe Flutur.

Deputatul Alin Popoviciu joacă la două capete, încercând să obţină una din funcţiile de secretar executiv, confrutându-se cu alţi 36 de colegi, sau funcţia de secretar general pe regiunea Vest, unde nu are decât doi contracandidaţi.

PRESSALERT.ro va transmite de la Convenţia Naţioanală a PD-L, oferind cele mai incitante declaraţii, fotografii şi informaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.