În zi de 13, Robu atacă fotoliul de primar cu 13 idei...

În zi de 13, Robu atacă fotoliul de primar cu 13 idei plus o promisiune

6
DISTRIBUIȚI

Informaţia publicată în exclusivitate de PRESSALERT.ro, ieri, a fost confirmată, astăzi, oficial de senatorul PNL, Nicolae Robu, care nicolae robu rector 1 pşi-a anunţat candidatură la Primăria Timişoara. În zi de 13 şi cu „13 motive pentru care cred că viitorul primar al Timişoarei ar putea să obţină satisfacţii enorme”, Robu a afirmat „este o decizie pe care mi-am asumat-o”. Liberalul  Robu promite o Timişoară „în expansiune economică, şi nu una înţepenită”, ” cu locuri de muncă din ce în ce mai multe şi mai bune”, „cu drumuri largi şi fără gropi, cu pasaje în punctele ei nodale, cu traficul optimizat prin control computerizat generalizat”, „pol de referinţă pentru această parte de Europă ca(sic!) centru universitar şi platformă de cercetare ştiinţifică”, „oraş turistic de referinţă în Europa Centrală şi de Est, cu minunatul său centru istoric reabilitat”, „cu parcurile sale aduse la zi -vezi Parcul Rozelor, Parcul Copiilor-, cu un sistem de fântâni de show muzical-optic, cu un parc de distracţii de nivel internaţional”.


Nicolae Robu a promis că „vă garentez că totul va fi gândit în termeni pozitivi, în termenii corectitudinii, legalităţii şi interesului public. (…)N-am avut niciodată linguşitori şi nu-mi voi crea linguşitori”.

6 COMENTARII

  1. pai tu fara lingusitori esti zero. deja ai o echipa mare de lingusitori. strazi largi si fara gropi…bla bla….cine mai crede vrajeli din astea?

  2. Majoritatea prietenilor mei si cunostiintelor mele asteptau candidatura domnului rector,li se pare un om de bun simt,integru capabil,au vazut sau au auzit de rezultatele dansului ca si rector al Politehnicii,au citit ca dansul din postul de rector a atras mai multe fonduri europene decat intregul oras Timisoara,Timisoara nu este depasita la acest capitol doar de Politehnica ci si de Jimbolia,Sanicolau Mare(si ma refer in cifre absolute)..
    Felicitari domnule rector,si sper ca o parte a prietenilor mei astfel sa se trezeasca din adormirea ce nu i=a mai scos la vot in 2008,cand aveau de ales intre trecut,intre un fost vames cercetat de fostul PNA,si alti anonimi tineri mai stangaci cu casul la gura!!!!

  3. Robu e cel mai tare dom’le, omu asta e deosebit. A facut minuni la Politehnica si desi e rector si senator si doctor honoris causa si cate mai e a ramas modest, foarte abordabil si jovial cu toata lumea. Si se tine a naibii de bine, are 55 de ani da nu-i dai mai mult de 45.

  4. ale dracu de asemanatoare lungusesile de prost gust adresate narcisistului robu.asta pt ca sunt scrise de aceeasi persoana. utecistul lae robu

  5. Robu ataca coborarea vertigionasa a pnl-ului in sansa de a avea un primar la Timisoara. De un milion de ori este mai bun alin nica decat acest futbalchitaristocomunist rectoras Sclavu. Bun la toaate dar nefolositor la nimic robu isi isi arunca la mezat electoral pedigree-ul pesudo-academic. In realitate acest papagal fara demnitate, fara principii, fara nici o picatura de morala in vene nu este altceva decat o clona nereusita a grupurilor de interese oculte ce i-au platit integral aventura parlamentara din 2008. In 2012 acest abaramburici va fi debarcat din peisajul public. Nu ne-ar mira daca peste vreo 40 de ani il vom intalni in rolul unui lunatic care isi va anunta candidatura la presedintia chinei.

  6. FARA DOMNU CHIRILA ROBU ESTE NINICA. ASA ZISELE MINUNI DE LA POLITEHNICA AU FOST RODUL MUNCII NEPRECUPETITE A LU DOM’ CHIRILA .ASA CA IEL TREBE SA FIE PRIMAR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.