Urmărit de Poliţie, un şofer mort de beat s-a dat cu roţile-n...

Urmărit de Poliţie, un şofer mort de beat s-a dat cu roţile-n sus

1
DISTRIBUIȚI

Un şofer  mort de beat s-a răsturnat, în această seară, cu maşina în şanţ, pe când încerca să fugă de un echipaj de poliţie. Agenţii auaccident (3)observat că o Dacia Logan circula pe drumul dinspre Albina spre Timişoara în zig-zag şi au vrut să o oprească. În apropierea podului de la Albina, şoferul Daciei a accelerat, încercând să-şi piardă urma, deşi şoseaua era extrem de aglomerată.


A depăşit câteva maşini, dar din cauza vitezei, şoferul nu a mai putut controla maşina intrată pe contrasens. Dacia a intrat în balans din cauza manevrelor bruşte ale şoferului şi s-a răsturnat cu roţile-n sus într-un şanţ de pe marginea drumului. Din maşină a fost scos şoferul, în vârstă de 29 ani, şi alte două femei, toţi trei fiind răniţi. Suspiciunea poliţiştilor s-a confirmat când l-au pus pe şoferul care se întorcea de la plajă să sufle în etilotest – 0,85 mg/l alcool în aerul expirat.Toţi cei trei au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean din Timişoara, fiind supuşi investigaţiilor. Şoferul a susţinut că a fost la grătar şi a băut o bere, dar poliţiştii nu s-au lăsat convinşi de varianta sa şi îi vor întocmi un dosar penal pentru toate infracţiunile comise.

1 COMENTARIU

  1. Păi, măi tu flească de Bota care esti, daca soferul era mort cine mama dracului a condus masina de fapt! Eu cred ca mai nou lucrezi pentru necuratu si vrei sa demonstrezi ca acesta exista !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.