Poli Timişoara, retrogradată definitiv de TAS. Ce decizie a luat Iancu şi...

Poli Timişoara, retrogradată definitiv de TAS. Ce decizie a luat Iancu şi cum comentează Orza

0
DISTRIBUIȚI

Inevitabilul s-a produs – Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane a decis că Politehnica Timişoara este retrogradată din Liga 1 şi nu va juca în Champions League. Conform comunicatului TAS, curtea a judecat apelurile înaintate de Poli Timişoara, FC Bihor şi Gloria Bistriţa şi a anunţat că „au fost respinse apelurile şi s-au menţinut integral deciziile luate de forurile competente din România şi respectiv UEFA . În urma respingerii apelurilor, cele trei cluburi nu au licenţa pentru a participa în Liga 1 a campionatului României pentru sezonul 2011 – 2012 şi FC Timisoara nu are licenţă ca să ia parte la competiţiile UEFA din acest sezon“.

Patronul echipei, Marian Iancu a anunţat la GSP TV că „”eu nu mai am absolut nici o motivaţie să mai investesc în fotbal şi în consecinţă mă voi retrage.


Trebuie să vedem cum voi face acest lucru pentru că suntem o societate comercială. Vom vinde mai mulţi jucători importanţi, vom veni cu datoriile la zero, iar clubul o va lua de la capăt din liga a doua. Fără mine însă”. Viceprimarul Timişoarei Adrian Orza a declarat pentru PRESSALERT.ro că „va trebui să vedem şi decizia TAS. Este important să vedem motivaţia. Este o problemă din puncul meu de vedere dacă au greşit pe fond reprezentanţii clubului şi Poli Timişoara a avut de suferit din această  cauză. În această situaţie cred că este foarte dificilă o colaborare în continuare cu Marian Iancu. Trebuie să vedem ce se va întâmpla. Este dreptul lui Iancu să vândă jucătorii. Va trebui să sprijinim Poli Timişoara, dar în ce formă vom vedea, în funcţie de ce se va întâmpla la club”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.