Traficant de droguri, dat afară din sală la CAT de preşedintele completului....

Traficant de droguri, dat afară din sală la CAT de preşedintele completului. Află ce l-a enervat pe judecător

0
DISTRIBUIȚI

Judecarea, astăzi, a recursului  celor patru traficanţi de droguri arestaţi săptămâna trecută de tribunal în dosarul lotului „Autobuzul” la Curtea de Apel Timişoara nu a fost lipsit de incidente. Vă reamintim că Răducanu Ionel, Bălănescu Costel Alberto, Simion Florin, toţi din Bucureşti, şi Şinka Gheorghe au fost acuzaţi de DIICOT că se ocupau de aprovizionarea cu heroină a consumatorilor din Lugoj, de-a lungul anilor aceştia livrând marfa în capitala sau venind personal pentru a o distribui.

Când a fost întrebat dacă vrea să dea declaraţie în faţa instanţei, Bălănescu Costel Alberto  a refuzat şi a început să vorbească în boxă cu un alt inculpat.


Preşedintele completului, judecătorul Florin Popescu, i-a atras atenţia să nu mai vorbească, dar acesta a continuat să comenteze. „Sfidaţi curtea? Evacuaţi-l din sală pentru atitudine ireverenţioasă la adresa instanţei”, le-a cerut judecătorul agenţilor din escorta penitenciarului. Traficantul a fost scos imediat din sală şi procesul a continuat.

Avocaţii celor patru au susţinut admiterea recursurilor, susţinând că nu puteau fi arestaţi clienţii lor deoarece sunt arestaţi în alte dosare. Simion Florin a cerut să fie eliberat pe motiv că „sunt consumator de 20 de ani. Da, asta  recunosc. Nu ştiam cum să fac de rost de bani pentru heroină, cum să vând? Am venit să trag marfă la Lugoj cu ei, nu să vând. Eu sunt arestat de doi ani şi jumătate. Nu ştiu ce au făcut oamenii ăia”. Lugojeanul Şinka a afirmat la rândul său că este consumator de heroină şi că „pe cei arestaţi înainte nu i-a împins nimeni de la spate, nu i-am coordonat din puşcărie”. Procurorul DIICOT a solicitat respingerea recursului înaintat de cei patru, invocând pericolul social al faptelor comise de aceştia. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli decizia instanţei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.