Costel Busuioc, agresat pentru că a cerut bon fiscal

Costel Busuioc, agresat pentru că a cerut bon fiscal

3
DISTRIBUIȚI

Costel Busuioc, supranumit „Pavarotti de Banat”, a ajuns la spital în această seară după ce s-a dus la secţia 3 de Poliţie ca să reclame că a fost bătut. Cântăreţul a povestit că s-a dus la o spălătorie cu nişte covoare la spălat şi când a plecat a cerut şi bon fiscal pentru banii plătiţi. Insistenţa lui Busuioc a fost răsplătită, după cum susţine, cu mai multe lovituri din partea patronului spălătoriei.


Imediat după agresiune,  „Pavarotti de Banat” s-a dus să depună reclamaţie, dar nu a mai apucat pentru că i s-a făcut rău. Acuzând loviturile primite în faţă şi la coaste, Busuioc a fost transportat de o ambulanţă la spital pentru un control amănunţit. Între timp, poliţiştii l-au dus la secţie pentru audieri pe patronul spălătoriei Romică Bejanariu, cunoscut ca „Romică Blondu”. Acesta este un cunoscut al poliţiştilor, fiind anchetat de-a lungul timpului, conform acestora, pentru mai multe infracţiuni printre care sechestrare de persoane şi şantaj. În primele declaraţii date poliţiştilor,  „Romică Blondu” a susţinut că era plecat din oraş, apoi că dormea în momentul atacului. Ancheta continuă, în timp ce Costel Busuioc a fost dus pentru un control amănunţit la Clinica maxilo – facială.

3 COMENTARII

  1. Sa se duca in mortii masii la puscarie……….acolo ii este locul nu dadea de mine ca ii aratam eu smecherie de Bucuresti nu de Timisoara.Si apropo nu ii mai faceti fala atat ca asta este un parlit nu un interlop………..

  2. Romica blondu……mai Bota te-ai tampit! asta e un prost de doi lei !care interlop frate ?de unde?o fi la el la spalatorie mare interlop ca in rest….e praf !aduce inca droguri in cojile de masini pe care le aduce ptr vanzare ,mai vinde masini furate dar in rest…e un jegos ieftin !

  3. Bineinteles ca Romica Blondu este un terchea berchea,dar si acest Busuioc este un imbecil de 2 lei care are aere de mare vedeta. Incep sa cred tot mai mult ca intr-un fel bine i-a facut Blondu ala,ca l-a pocnit pe FIGURANT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.