Descinderi DNA la palatele ţigăneşti. UPDATE 2 Află acuzaţiile aduse de nemţi...

Descinderi DNA la palatele ţigăneşti. UPDATE 2 Află acuzaţiile aduse de nemţi clanurilor

3
DISTRIBUIȚI

Procurorii DNA Timişoara însoţiti de trupele speciale de intervenţie ale Jandarmeriei şi de poliţişti au descins, în această dimineaţă, la mai multe palate ţigăneşti din Timişoara. Acţiunea face parte dintr-o amplă acţiune internaţională, până la acest moment anchetatorii refuzand să dea orice fel de informaţii. În acest moment sunt efectuate mai multe percheziţii la casele suspecţilor, iar în una dintre locaţii, jandarmii au fost obligaţi să forţeze uşa cu ranga pentru a putea intra în casa care trebuia percheziţionată.


Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Descinderile de astăzi au fost făcute în baza mandatelor emise de Tribunalul Timiş şi la solicitarea procurori germani, care investighează un dosar de evaziune fiscală în care sunt implicaţii membrii mai multor familii de ţigani din Banat. Prejudiciul estimat în acest dosar se ridică la peste un milioan de euro. Anchetatorii au ridicat mai multe documente, cât şi alte probe din palatele percheziţionate.

UPDATE 2 Procurorii germani investighează mai mulţi membrii ai clanurilor ţigăneşti Stancu şi Mihai, care au domiciliul în Germania unde au înfiinţat mai multe firme. Anchetatorii suspectează că în urma afacerilor ilegale, în special cu maşini, au produs prejudicii de peste un milion de euro. Banii negrii obţinuţi în Germania ar fi fost ulterior investiţi în palatele şi maşinile cu care clanurile se mândresc în oraşul de pe malurile Begăi. Suspecţii sunt anchetaţi pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. Procurorii şi poliţiştii DNA au ridicat saci întregi cu documente care urmează să fie analizate.

3 COMENTARII

  1. ….BRAVO !!!!!!!…..bine ca s-au sesizat germanii !!!….ca la noi…..se pupa cu presedintele…….controale la singe….asta le trebuie…..!!!!…si confiscarea tutror averilor si banilor pentru care nu au nici o justificare si nu platesc nici o taxa !!!!…..asta e solutia legala sa punem tiganii la locul lor !!!!

  2. Uau! Ce ne-ar trebui si noua cateva zeci de mii de procurori (+ judecatori) germani!!!!!!!!!!!!! Dar comparati-l pe Kohl cu Boc, Mitrea, Nastase ++++

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.