Maşină burduşită cu ţigări, capturată după ce a trecut prin vama Moraviţa

Maşină burduşită cu ţigări, capturată după ce a trecut prin vama Moraviţa

3
DISTRIBUIȚI

Un nou transport de ţigări sârbeşti a fost interceptat de poliţiştii din Deta. Aceştia au oprit, astăzi, în localitatea Moraviţa, un autoturism înmatriculat în Serbia condus de R.


Jovik, de 42 de ani, din oraşul Vrsac. În locuri special amenajate în podeaua şi scaunele maşinii au fost descoperite 3.478 pachete de ţigări sârbeşti, marca Marble. Sârbul a recunoscut că a trecut cu ţigările prin vama Moraviţa şi că urma să le vândă în Timişoara.  Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală, iar ţigările au fost confiscate.

3 COMENTARII

  1. politisti astia din deta tare sau pus pe treaba …oare ei sunt asa de bine pusi la punct sau au niste sifoane din moravita ca doar acolo este o cooperativa de sifonari..

  2. vin sarbatorile la politia de frontiera si la vama si trebuie sa produca ca altfel ii zboara bucuresteni de acolo,amaratu de borseta trebuie sa ia parfumuri si sticle de bauturi din duty-free ca amu e sef la C.I.T si la chiorete i se aburesc lentilele dupa cateva sticle de bauturi de la fratii lor spagari care au ramas pe langa elicopter,da ce sa faca si mariusica poponelu acu saracu caci borseta il foloseste pe amaratu de FARKAS la colectarea spagilorsi si asta e soferu lui.TRAIASCA POLITIA DE FRONTIERA SI VAMA…..SA SPAGUITI BINE PT CA ROMANIA SA INTRE IN SPATIU SCHENGEN……BRAVO NEA SEFU DE LA BUCURESTI TINE-O TOT ASA SI NUMESTE SPAGARI SEFI :))

  3. DAR MILITIENI DIN DETA OARE PE TRFICANTI DIN MORAVITA DE CE NU AI PRINDE CIND CARA TIGARETE DE CONTRABANDA …CINEVA OARE SIA PUS INTREBAREA…tot pe sarbi ai prinde, ei lucra din greu si pe sarbi ai toarna la politie..DIICOTU SA MAI FAVA NISTE FILAJE PRIN ZONA ,CA AU MULTE MATERIALE DE FACUT..traiasca contrabanda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.