A 12 a zi de „Jos Băsescu” la Timişoara UPDATE 2 Cui...

A 12 a zi de „Jos Băsescu” la Timişoara UPDATE 2 Cui se cere sprijin

1
DISTRIBUIȚI

Chiar dacă au apărut informaţii că revoluţionarii nu mai ies în stradă, aceştia au reluat protestele în Piaţa Operei din Timişoara. „Puterea a crezut că ne va cumpăra tăcerea spunând că se vor da bani pentru indemnizaţii. Nu pentru asta am ieşit în stradă şi nu  vom pleca de aici până nu va pica Băsescu”, a declarat unul dintre organizatori. La această oră demonstrează în ploaie câteva zeci de persoane. Aceştia s-au declarat dezamăgiţi de faptul că „în alte oraşe mult mai mici ies în stradă mult mai mulţi oameni.


Nu au nici o scuză cei care stau acasă, dar vor să schimbe guvernul şi puterea. Ei nu ocupă piaţa Operei. Nu-şi ocupă nici măcar timpul liber”. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli ultimele evenimente.

UPDATE 1 17,38 Unul dintre revoluţionari a afirmat că, ieri, în numele său „când eram la Bucureşti, au fot ceruţi bani pentru nu ştiu ce cheltuieli. Fac un apel public la cei care au făcut acest lucru să-i dea înapoi, altfel vom face plângere penală. Nu avem nevoie de fârmiturile nimănui. Când vom muri, vom muri în piciore, nu în genunchi. Nu suntem echere”. Acesta a cerut să se renunţe la diversiuni pentru că nu vor avea nici un rezultat.

UPDATE 2 18,37 Protestatarii au cerut sprijinul Consiliului Local Timişoara de a susţine revendicările din piaţă. Ca şi aseară în piaţă au apărut susţinătorii monarhiei. La această  oră sunt aproximativ 150 de persoane.

1 COMENTARIU

  1. ..s-au cerut bani in numele vostru…si nu stiti cati s-au strans..deci nu stiti cat sa impartiti…Pai mai bine cereti voi direct de la cei ce au bani,cum faceti de obicei…de la guvern,parlament,etc…
    P.S.Dragos,intreaba-l pe cel cu plangerea penala…ce cautau in biroul lui Ostaficiuc cu caciulile in maini si privirile-n mocheta…niste bani,cata sprijin…moral,…
    Astept raspuns…
    Tari in picioare dar moi la genunchi…
    Vorbe de prostit prosti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.