Consilier judeţean PD-L, găsit incompatibil de ANI după trei ani

Consilier judeţean PD-L, găsit incompatibil de ANI după trei ani

4
DISTRIBUIȚI

Agenţia Naţională de Integritate l-a declarat pe un consilier judeţean PD-L ca fiind incompatibil. Asta după ce inspectorii au început procedura de verificare şi au constatat încălcarea legii de către alesul local. La scurt timp după ce a fost ales în consiliul judeţean, Anatoli Liber a fost „uns”, după câteva luni, în 22 septembrie 2008, şi ca director general şi preşedinte al consiliului de administraţie al SC Aquacaraş SA, societate în care acţionar este şi CJ Caraş Severin.


Cu toate acestea, celor de la ANI le-au trebuit  mai bine de trei ani să constate că „funcția de consilier local sau consilier judeţean este incompatibilă cu funcția de președinte, vicepreședinte, director general, director, manager, asociat, administrator, membru al consiliului de administrație sau cenzor la regiile autonome și societățile comerciale de interes local înființate sau aflate sub autoritatea consiliului local ori a consiliului județean respectiv”. Conform ultimei declaraţii de avere, pedelistul a încasat 54.677 lei de la Aquacaraş şi 8.232 lei de la CJ Caraş Severin. Anatoli Liber poate contesta decizia ANI în 15 zile, iar în cazul în care va fi găsit incompatibil trei ani de zile nu mai poate ocupa o funcţie publică.

4 COMENTARII

  1. Au constatat acum , dar cum incompatibilitatea va mai dura , pana se rezolva , se incheie si mandatul sau , ca urmeaza noile alegeri. Probabil ca isi va pastra mandatul , ca bani are.

  2. cica samartinean, ostaficiuc , contra si popoviciu au pamint in partea de nord a aeroportului si vor sa faca o noua pista. se aude ca samartinean asteapta o catastrofa aviatica pe vechea pista sa poata sa dea vina pe idolu pentru starea pistei si sa construiasca o noua pista pe pamintul lor. rugam domnii de la dna sa se sesiseze si sa faca ceva pentru siguranta pasagerilor. ACEST SAMARTINEAN TREBUIE ARESTAT PENTRU TOATE AFACERILE NECURATE DIN AEROPORT SI FIINDCA PUNE SIGURANTA SI SECURITATEA CALATORILOR IN PERICOL. TREBUIE ANCHETAT DE CATRE STRUCTURILE DIN CADRUL SRI MIRCEA PREUNCA CARE ESTE UN FOST OFITER SRI SI CARE SE OCUPA CU ASCULTAREA TELEFOANELOR ANGAJATILOR AEROPORTULUI SI AMENINTAREA FOSTILOR ANGAJATI CU DIVERSE DOSARE. DOMNUL TENDER AR TREBUI SA SE SCAPE DE ASEMENEA SPECIMENE CARE II FAC NUMAI RAU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.