Audierile judecătorilor de la CAT în dosarul „şpagă pentru sentinţe” au început...

Audierile judecătorilor de la CAT în dosarul „şpagă pentru sentinţe” au început UPDATE 4 Ce a făcut Chişărău la DNA

8
DISTRIBUIȚI

Audierile celor trei judecători de la Curtea de Apel Timişoara, care au dat sentinţele în dosarul Moldomin pentru care vicepreşedintele CAT Cătălin Şerban a primit 50.000 euro de la pedelistul Iosif Chişărău, au început la sediul central al DNA. Aceştia u fost citaţi în calitate de marttori. Prima care a intrat să discute cu procurorii anticorupţie a fost Anca Buta, al cărui nume apare pomenit şi în motivarea arestării lui Şerban, anchetatorii susţinând că vicepreşedintele l-a sunat pe Chişărău să-l întrebe de bani când era la Buta acasă. Judecătorul Anca Buta a intrat în sediul DNA la 8,40 şi a refuzat să facă orice fel de comentariu pe tema dosarului. Ceilalţi doi magistraşi – Florin Moţiu şi Petruţa Micu – au fost convocaţi pentru alte ore. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli toate detaliile.

UPDATE 1 9,50 Judecătorul Anca Buta a ieşit din sediul DNA după aproximativ o oră, extrem de gânditoare.


„Am răspuns la întrebări. Nu pot să vă spun mai multe. Au spus că nu voi mai fi chemată la audieri”. La câteva minute a venit judecătorul Moţiu care nu a găsit, în primă fază, intrarea în sediul DNA. Acesta a declarat că nu ştie pentru ce a fost chemat.

UPDATE 2 11,49 Judecătorul Florin Moţiu a ieşit de la audieri şi a declarat că a fost audiat ca martor. „Nu am avut nici o discuţie cu Cătălin Şerban pe tema dosarelor. Nu s-a vorbit niciodată de bani. De altfel asta am şi declarat. Au fost întrebări şi despre chestiuni tehnice – cum au ajuns dosarele  la noi. Motivarea sentinţelor va fi gata săptămâna viitoare. Sunt la mine la motivat”, a susţinut Moţiu.

UPDATE 3 12,45 Consilierul judeţean Iosif Chişărău, cel care a depus şi un denunţ împotriva judecătorului Cătălin Şerban şi este şi cercetat pentru trafic de influenţă, a sosit la sediul DNA. A refuzat să facă orice fel de comentarii pe tema discuţiilor purtate cu fostul vicepreşedinte al CAT pe tema dosarului său penal legat de accidentul mortal pe care l-a provocat.

UPDATE 4 14,35 Iosif Chişărău a ieşit de la audieri împreună cu avocatul său, pedelistul refuzând să răspundă  la orice fel de întrebare. Apărătorul acestuia a precizat că directorul Moldomin a fost chemat „pentru a da lămuri suplimentare faţă de declaraţia pe care a dat-o înainte procurorilor”.

8 COMENTARII

  1. Au intrebat-o despre pizeria unde barbatul ei convoca justitiabilii pentru a se aranja procese?
    Este posibil ca dna Buta sa fi solicitat termen pentru aparare
    In mod normal pina se completeaza formularele pentru declaratii dureaza peste o ora Asa ca plauzibila este cererea de angajare aparator

  2. justitia curului, toti ar trebuii arestati, sa-i spuna lui mutu ca ei nu au pus botul la spaga dar au dat verdictul favorabil PDL-istului!Cel mai corupt sistem din tara este justitia si ma bucura faptul ca SRI si-au facut treaba, iar de la DGA nu s-au mai scapat informatii ca si in cazul vamilor si actiunea a mers pana la capat. Sigur nu va fi nimeni condamnat dar macar este un inceput!

  3. la puscarie cu toti VIERMII astia din magistratura,PUROAIE ce au distrus justitia si au adus’o intr-un hal de mazga.Justitia Romana este cea mai corupta institutie a statului roman,desteptarea si striviti gunoaiele !!!

  4. Si pe cand va fi arestat Chisarau ??? De ce e favorizat acest personaj? Era sau nu era sub influenta drogurilor? Sau poate era iresponsabil in activitatea intreprinsa, la fel ca si in dosarul cu accidentul? Il vor scoate nebun si nu va pati nimic? Cum poate un nebun sa conduca o societate asa de importanta pentru economia nationala precum Moldomin!!! Vai de tarisoara asta, asemenea oameni sunt in libertate si nu prezinta pericol social !!!

  5. In caz ca il cautati pe sociopat vedeti ca e in fiecare vineri si sambata la fratelli se da la minore si incearca sa le impresioneze cu functia lui de judecator

  6. ai dreptate Zeus….oare de ce este PDL-istul in liberate??? Justitia curului, cine nu este PDL e arestat iar adevaratii hoti PDL sunt lasati in libertate, daca esti devotat partidului PDL nu prezinti pericol social

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.