DNA caută contractele Confortului la Falcă

DNA caută contractele Confortului la Falcă

5
DISTRIBUIȚI

Procurorii anticorupţie au ridicat, în ultimele zile, o serie de documente de la Primăria Arad, condusă de finul lui Traian Băsescu, Gheorghe Falcă, şi de la Consiliul Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu. Din informaţiile existente până acum reiese că este vorba despre o serie de contracte derulate de cele două instituţii cu fonduri europene, o parte dintr acestea fiind câştigate de firma Confort  a lui Georgică Cornu, supranumit „regele asfaltului din Banat”.


Un adevărat scandal s-a iscat după ce Confort a participat cu documente false la o licitaţie de la Primăria Arad, dar municipalitatea nu au sesizat procurorii după ce au descoperit ilegalităţile. Surse bine informate, au declarat în exclusivitate pentru PRESSALERT.ro, că la structura centrală a DNA au fost audiate, în urmă cu două zile, zece persoane care au avut legătură cu aprobarea acestor proiecte europene derulate de instituţiile din Arad. DNA a precizat că nu este vorba de percheziţii, ci de ridicarea de documente de la cele două instituţii „într-un dosar penal aflat în faza actelor premergătoare. În respectivul dosar nicio persoană nu are calitatea de învinuit”.

5 COMENTARII

  1. Cand ii vine randul lui Florin Maran de la TehnocerPDL???!!!???Chiar nu se vede ce se intapla cu portocalii astia ?sa moara maffiiiiaaaaaaaa!!!viva DNA!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.