EXCLUSIV Iosif Chişărău, negocieri cu judecătorul Şerban şi pe tema accidentului în...

EXCLUSIV Iosif Chişărău, negocieri cu judecătorul Şerban şi pe tema accidentului în care a ucis trei tineri

2
DISTRIBUIȚI

Consilierul judeţean PD-L Iosif Chişărău, cel care a dus şpaga de 50.000 euro vicepreşedintelui Curţii de Apel Timişoara, Cătălin Şerban, a negociat nu numai sentinţele în falimentul Moldomin, ci şi rezolvarea propriilor probleme cu legea.


Chişărău a provocat, anul trecut în luna mai, un accident mortal pe podul din localitatea timişeană Şag. Aflat la volanul unui Volkswagen Toureg, consilierul judeţean a depăşit pe pod şi a intrat într-o maşină care circula regulamentar pe contrasens. În urma impactului, trei tineri au murit şi un al patrulea a rămas cu grave sechele. Nici până acum, procurorii nu l-au trimis pe   pedelist în judecată pe pedelist pe motiv că nu a fost efectuată o expertiză tehnică în dosar.

Surse din cadrul anchetei au confirmat faptul că Iosif Chişărău în una din negocierile pe tema sentinţelor din dosarul Moldomin, a discutat cu Cătălin Şerban şi despre dosarul său penal, care urma să ajungă, la un moment dat, şi la CAT. A primit asigurări că nu vor fi probleme, însă nu s-a discutat concret despre cât trebuia să „cotizeze” Chişărău.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.