Ancheta în dosarul de corupţie al judecătorului Cătălin Şerban, finalizată. Vezi de...

Ancheta în dosarul de corupţie al judecătorului Cătălin Şerban, finalizată. Vezi de ce infracţiune mai este acuzat

1
DISTRIBUIȚI

Procurorii DNA au finalizat urmărirea penală în dosarul şpăgii de 50.000 euro în care fostul vicepreşedinte al Curţii de Apel Timişoara, Cătălin Şerban a fost arestat, după ce a primit aceşti bani de la consilierul judeţean PD-L şi director al Moldomin, Iacob Chişărău, pentru două sentinţe date în falimentul societăţii miniere.


Pe lângă acuzaţia de trafic de influenţă, Cătălin Şerban este cercetat penal şi pentru asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni. Prima pusă sub acuzare pentru asociere, pe lângă complicitate la trafic de influenţă, a fost soţia acestuia, notarul Ramona Şerban. Aceasta s-a prevalat de dreptul la tăcere şi nu a dat nici un fel de declaraţie în faţa procurorilor DNA. Pe lângă cei doi, le-a mai fost prezentat materialul de urmărire penală şi lui Adrian Rus, consilierului judeţean Iacob Chişărău şi lui Mihăilă, omul de încredere al lui Sorin Frunzăverde. Singurii care au dat declaraţii în faţa anchetatorilor au fost Chişărău şi Mihăilă. Cei trei judecători din completul de la Curtea de Apel Timişoara au calitatea de martori, conform actelor de la dosar. După întocmirea rechizitoriului dosarul urmează să fie trimis Curţii de Apel Alba Iulia.

1 COMENTARIU

  1. Nu vreti sa vedeti cum fura primaria arbustii si ii planteaza pe banii patronilor ce detin spatii comerciale pe calea aradului la iesirea din oras pe partea stinga la ultimul bloc,asa ceva nu e posibil,am facut sesisare la doamna Diana Nica dar vad ca nimic…au inghesuit si in masini particulare,asa e la noi la romani…da macar sa filmati 🙁

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.