EXCLUSIV Deputatul PD-L Drăgulescu a semnat moţiunea de cenzură a USL. Ce...

EXCLUSIV Deputatul PD-L Drăgulescu a semnat moţiunea de cenzură a USL. Ce spune despre relaţia sa cu partidul

3
DISTRIBUIȚI

Deputatul PD-L Ştefan Drăgulescu a semnat alături de parlamentarii opoziţiei moţiunea de cenzură pe care USL o pregăteşte pe tema înfiinţării liniei maghiare la Universitatea de Medicină din Târgu Mureş. Drăgulescu a explicat, pentru PRESSALERT.ro, că s-a alăturat demersului opoziţiei pentru că „nu pot să am două păreri diferite la o distanţă de două săptămâni. Când încă eram rector al UMF Timişoara am semnat un comunicat al Asociaţiei Universităţilor de Medicină în care ne opuneam deciziei guvernului.


Nu pot să am o părere ca rectorşi alta ca parlamentar. Se încalcă în primul rând directiva europeană care spune că trebuie să cunoşti limba oficială a ţării în care profesezi”. Cât despre reacţia colegilor din PD-L, Drăgulescu a afirmat că „nu-mi este frică de ce vor face. Eu rămân în PD-L. Dacă mo vor da afară, fac o mare greşeală. Nu este un vot împotriva guverrnului, ci a unei proceduri aplicate greşit”. În ultima perioadă numele lui Drăgulescu a fost printre cele ale parlamentarilor care cochetează cu un transfer la PNL.

Un alt deputat PD-L  de Timiş, Gheorghe Ciobanu a declarat pentru debanat.ro că nu este exclus să părăsească barca portocalie, afirmând „„Nu am plecat în acest moment din PD-L. Nu exclud însă nimic, nicio variantă. Veţi afla la momentul potrivit ce se va întâmpla”.

3 COMENTARII

  1. Cu ani in urma, la Gheorghieni, mi s-a intimplat sa nu fiu servit la piine pt. ca nu am cerut in ungureste. In nici o tara de pe planeta asta nu s-ar admite asa ceva.Dar de, pe vremuri, timpurile Ceausescu, deschideai gura mai greu, dar azi ? – se mai pune problema ca in tara ta sa pretinzi sa ti se vorbeasca in limba „de bastina” ? Ca mai toti adevaratii banateni , vorbesc ungureste, sirbeste si nemteste, invatate de la prietenii si vecinii din copilarie, dar romaneste vorbesc pe strada , la servici si in general sint ROMAN in tara mea.
    In Germania traiesc peste 6 mil. de turci dar nu este nici o facultate in limba turca, nici gradinita, scoala primara sau scoala profesionala. Nu se sare calul cu politica „minoritatilor”.
    Dar PD-l ….. si-ar vinde si propria mama pentru interesele personale…. si asta e valabil de la mic la mare, in toate functiile de la acest partid. „Fruntea” nationala si judeteana dau cele mai bune exemple !
    Cinste si tot respectul pentru cine mai are caracter si coloana vertebrala in a-si sustine opiniiile logice si umane !
    Asta este adevaratul lux in ziua de azi! Si asta insa nu si-l vor putea permite pd-listii si in general mai toti politicienii romani actuali. Nu totul se poate cumpara cu bani (furati sau luati ca spaga!)!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.