EXCLUSIV Intrarea în fostul combinat Solventul, forţată cu toporul

EXCLUSIV Intrarea în fostul combinat Solventul, forţată cu toporul

3
DISTRIBUIȚI

Un nou episod violent din războiul pentru distrugerea fostului combinat Solventul s-a petrecut astăzi, fiind nevoie de intervenţia mai multor echipaje ale Poliţiei şi Jandarmeriei. Totul a pornit de la un apel prin 112 prin care se anunţa că un bărbat, înarmat cu un topor, a forţat intrarea, spărgând uşa de la intrare şi mai multe geamuri. La această oră, toate bunurile fostului combinat sunt puse sub sechetru asigurator, fiind sigilate de un executor judecătoresc.

Bărbatul a fost identificat ca fiind Laurenţiu Niculescu, reprezentantul uneia dintre firmele care se războiesc pe „cadavrul” fostului Solventul.


Acesta a fost indicat ca fiind cel care a trimis echipa care a provocat incendiul de acum două săptămâni. Atunci, o echipă de muncitori, care nu erau autorizaţi pentru astfel de operaţiunim a vrut să taie mai multe conducte care duceau spre rezervoare, aprinzându-se resturile de combustibil. O tragedie a fost evitată pentru că incendiul a fost stins rapid, poliţiştii anchetându-i penal pe muncitori.

Pentru că reprezentanţii administratorului de sechestru nu i-au mai permis accesul lui Niculescu, invocându-se o sentinţă a Tribunalului Timiş, acesta a devenit nervos, distrugând tot ce i-a stat în cale. Extrem de nervos, Laurenţiu Niculescu a început să urle când a văzut că este filmat. „Mi-au dat cu spray ăn ochi. Spune şi asta, mă.Pleacă bă de aici cu filmatul”, a strigat individul, lovind peste cameră. Nici intervenţia poliţiştilor nu l-au potolit, acesta continuând să înjure şi să ameninţe. Individul a fost dus pentru audieri la secţia 4. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Criminaliştii au făcut cercetări la faţa locului, pe podeaua uneia dintre încăperi fiind găsit toporul, care a fost fotografiat.

3 COMENTARII

  1. Ce mare pacat de Solventul l-au ingenunchiat calaii pedelisti ,hotii si banditii,am lucrat acolo 22 de ani si cind am trecut pe acolo era jale mare,vai noua 🙁
    In laboratorul meu geamurile sparte un perete cazut sculele si instrumentele de care aveam atita grija erau imprastiate vai si amar 🙁

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.