EXCLUSIV Rezultatele controlului IGPR la Poliţia Timiş după scandalul cu maşina prefectului

EXCLUSIV Rezultatele controlului IGPR la Poliţia Timiş după scandalul cu maşina prefectului

3
DISTRIBUIȚI

Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat, astăzi, rezultatele controlului efectuat de corpul de control al instituţiei la Poliţia Timiş după scandalul legat de maşina prefectului Mircea Băcală. PRESSALERT.ro a dezvăluit, în premieră, că unul din raderele Poliţiei Timiş a surprins maşina prefectului în timp ce depăşea pe linia continuă, că nu a oprit la semnalele agenţilor şi a fost urmărită mai mulţi kilometri. În maşină se afla prefectul şi deputatul PD-L Alin Popoviciu, aceştia negând desfăşurarea incidentului.


Ulterior, Poliţia Timiş a făcut publice înregistrarea radarului, care a confirmat încălcarea legii şi a revenit asupra mutării agenţilor. A doua zi după acest moment, a şi început controlul, care a vizat, în special, modul în care imaginile cu maşina Prefecturii Timiş au ajuns la presă.

Purtătorul de cuvânt al IGPR, comisarul şef Christian Ciocan a declarat pentru PRESSALERT.ro că „scopul controlului a fost de a vedea dacă s-au făcut presiuni asupra agenţilor. S-a stabilit că agenţii au acţionat corect şi nu au fost supuşi la nici un fel de presiuni. Nu există nimic din ce s-a relatat legat de presiuni. Situaţia lor profesională este identică cu cea din momentul incidentului”.

3 COMENTARII

  1. „Situaţia lor profesională este identică cu cea din momentul incidentului”, daa noroc cu presa ca altfel , vai de mama lor ar fi fost !!! Oricum eu le doresc sincer, sa reziste pana la alegeri, cand poate scapam de ciuma asta.
    Abea de acum incep sicanarile, nu raman astia datori !
    Sper sa-si faca auzite problemele si noi, colegii lor, sa-i putem ajuta si sustine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.