Liberalul Dugulescu pe Facebook: „Uniunea Social-Liberală, un simulacru de democraţie!”

Liberalul Dugulescu pe Facebook: „Uniunea Social-Liberală, un simulacru de democraţie!”

6
DISTRIBUIȚI

Cine intră pe contul de Facebook al deputatului Marius Dugulescu, care de ieri este membru PNL, poate afla cât de nocivă este Uniunea Social Liberală pentru democraţie şi cum aleşii USL care fac grevă parlamentară pun în pericol macroeconomia României. Dugulescu a postat una din declaraţiile sale politice ca parlametar PDL cu un titlu sugestiv „Uniunea Social-Liberală, un simulacru de democraţie!”. Pe motiv că „nici în teoria politică şi nici în practica normalităţii, liberalismul nu poate fi asociat cu social – democraţia sau cu doctrina conservatorismului”, îi caracterizează pe cei care au pus bazele uniuni ca fiind ” politicieni, farisei vechi şi noi capabili să rostească discursuri politice încurajatoare, să lanseze promisiuni fără acoperire, să formuleze atacuri necontenite la adresa coaliţiei de guvernare, investind într-o retorică a acuzaţiilor fără noimă. În spatele retoricii, în mod regretabil, nu descoperi programe de guvernare, politici fezabile sau oameni noi, profesionişti cu parfum de credibilitate”. Aşa că le-a recomandat „să renunţe la propriile fantasme politice cu cârlig populist şi să creeze adevărate programe de guvernare”.

Într-o altă postare pe tema grevei parlamentare a USL, Marius Dugulescu avertiza „decizia parlamentarilor opoziţiei de a nu participa în mod efectiv la lucrările Parlamentului, dar cu încasarea indemnizaţiei, este în mod incontestabil o atitudine de sfidare a celor pe care îi reprezintă în Forul legislativ al ţării, reprezintă o încălcare flagrantă a Legii Fundamentale şi a regulamentelor Parlamentului, o nesocotire a civismului şi spiritului responsabil inerent exercitării unei funcţii de demnitate publică, astfel încât efectele unei astfel de decizii iresponsabile crează instabilitate la nivel macroeconomic, plătind de la bugetul de stat peste 1,2 milioane de euro in fiecare lună”.


Declaraţia politică se încheie apoteotic ” costurile sociale şi economice ale deciziilor iresponsabile din partea opoziţiei sunt incomensurabile, în raport cu evoluţia socio-economică a statului român, de aceea trebuie să ne reîntoarcem la principiul guvernator al responsabilităţii politice. Doamnelor şi domnilor deputaţi, într-o astfel de vreme România are nevoie de o clasă politică matură şi responsabilă, nu de lupte sterile transpartinice fără un efect direct în reprezentarea autentică şi reală a românilor care ne-au acordat votul încrederii lor!”.

La una dintre fotografiile sale cu sigla PD-L pe fundal un vizitator a comentat „dacă aţi plecat la partidul lui antonescu luaţi-vă şi sigla adecvată”.

 

6 COMENTARII

  1. Dugulescu este un huligan politruc care face jocurile securistilor MR Ungureanu si traian Basescu.Social-liberalsimul a existat si el fiintat in Europa.USL este o grupare politica creata ca venoie de aprare impotriva cirminalilor PDL-UNPR MR Ungureanu-Basescu -Udrea boc,nu este fireasca dar necesara.

  2. Un porc ordinar! Atât el, cât şi cei care din motive de ei ştiute îl primesc acum în rândurile lor!… Halal politicieni, halal alegători!!!

  3. un pocait de kkat Dugulescu !USL-ul sa faca bine sa se uite pe cine primeste ca altfel vor avea surprize neplacute in alegeri se pare mai nou ca PNL-ul a ajuns al doilea UNPR.

  4. nu e singurul parlamentar care crede ca mai bine ramanea PNL in afara anturajului PSD si PC, chiar si Ludovic Orban e un opozant vehement.Bine o facut ca nu a mai stat la PDL ca nu ii era locul acolo, cu PNL e mai bine.

  5. Acest om si multi altii ca el se folosesc de POCAINTA pentru a prinde mai bine la electorat..rusine cs sti ajuns presuri fata de acum 4 ani cand sustinewti sus si tare aca sunteti drepti,demni si falosi…nenorocitilor ati vand tara!!!!!spuneti stop traseitilor politici

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.