Sârbi, capturaţi cu focuri de armă

Sârbi, capturaţi cu focuri de armă

10
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră au fost obligaţi să tragă cu arma pentru a prinde doi sârbi care au intrat ilegal în România. Agenţi din cadrul sectorului Sânnicolau Mare au observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte două persoane, care se îndreptau dinspre Serbia spre România, pe jos, pe câmp.


Imediat s-a declanşat o acţiune pentru reţinerea suspecţilor. Când au fost somaţi, aceştia au luat-o la fugă, poliţiştii de frontieră fiind obligaţi să tragă patru focuri de armă în aer ca să-i prindă. S-a stabilit că migranţii sunt doi  cetăţeni sârbi, Sava S., în vârstă de 21 ani şi Boris M., în vârstă de 24 ani. Bărbaţii au declarat că au recurs la această metodă pentru că nu mai aveau banii acasă şi s-au hotărât să vină ilegal, ca să muncească în România. S-au ales nu cu locuri de muncă, ci cu dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat.

10 COMENTARII

  1. „(…) au observat (…) două persoane, care se îndreptau dinspre SERBIA spre România (…)”
    Cum naiba or fi vazut agentii de la SPF Sannicolau Mare, care sunt la granita cu Ungaria, persoane care se indreptau din Serbia? Persoane care se indreapta dinspre Bulgaria spre Romania nu vad?

  2. Oare de ce unii care habar n-au despre subiect se baga in vorba precum „musca in curul calului”? Pentru ca, desteptule, SPF Sannicolaul Mare are pe jumatate frontiera cu Ungaria, (pe Mures, si apoi pe uscat pana la Triplex Confinium (stii ce-i ala?) Beba Veche. De aici se continua frontiera cu SERBIA (Beba, Dudestii Vechi,Valcani si Teremia. Acum e clar, loaza?

  3. ma naica mare destept te crezi. pun pariu ca esti unul din membrii loturilor DNA-ului, pus la dispozitie la nu stiu ce poarta si din plictiseala citesti stirile, probabil sarcina de serviciu. nu toti cititorii pressalert sunt asa de pregatiti ca tine sa stie de unde pana unde actioneaza politistii SPF SANNICOLAUL MARE. Asa ca nu mai te crede asa de destept intelighentule, capisci?

  4. @naica 1. afla ca nu esti singurul care stie si a vazut ce-i aia o borna de tip triplex confinium. 2. la triplex acolo, pe cand mai ‘urmaream’ eu frontiera timiseana, era zona de competenta a sectorului Beba Veche; iar Sannicolau avea fontiera cu ungurii. Din ce zici tu rezulta ca nu mai exista SPF Beba Veche, fapt ce nu-l cunosc, dar nu-l exclud de cand cu reorganizarile voastre. Daca insa mai exista SPF Beba, atunci ce ai spus tu este/mi se pare lipsit de sens.

  5. Eu, Cosmine, nu-ti zic „ma” ci „Ba”. Pe cat ai pus pariul? Sa stiu daca merita sa-ti vad poza. Si, ma rog, cine ii obliga pe cei care habar n-au despre o problema sa se bage unde am spus?

  6. asta da comedie Sarbi care vor sa munceasca in Tigania ha ha ha ha mai sa fie esti tampit mai omule daca spui asenea prostii sau esti si caschetist angajat la apelul bocancilor

  7. scz Bota, cum ramane cu caschetele din Vami ? de ce ai amutit ? trafic de tigari ca acum nu s-a mai facut neneeeee dar stai linistit si-au facut ei echipele lor nu mai trece tot taranul acum dai ma dracu de muritori de rand ca doar incurcau apele pe acolo , acu s-a rezolvat s-au privatizat 10 masini fiecare coios din vama si treaba merge unsa si fara fasiitori

  8. In urma reorganizarii SPF Beba Veche s-a unit cu SPF Sannicolau Mare, care are acum frontiera atat cu Ungaria cat si cu Serbia. Sper ca toata lumea a inteles acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.