Cât câştigi dacă participi în comisiile electorale

Cât câştigi dacă participi în comisiile electorale

1
DISTRIBUIȚI

Personalul din cadrul secţiilor de votare va fi remunerat diferit, în funcţie de activitatea pe care o desfăşoară. „ Diurna pe zi este 85 de lei impozabil, pentru membrii birourilor electorale şi de  65 de lei impozabil pentru personalul tehnic auxiliar”, a declarat, astăzi, subprefectul Zoltan Marossy.  Pe lângă aceşti bani, personalul din cadrul secţiilor de votare va beneficia şi de 10 lei pe zi de persoană, bani pentru mâncare şi apă.


Acestea nu vor mai fi asigurate, ca până acum, de autorităţi. „Plata activităţii este în funcţie de munca desfăşurată,  cel puţin şase ore pe zi. Preşedinţii şi vicepreşedinţii vor fi remuneraţi câte cinci zile, iar membrii delegaţi vor fi remuneraţi câte trei zile”, a mai explicat Marossy.  Fiecare secţie de votare va avea un preşedinte şi un viepreşedinţe. În cazul  oraşelor numărul reprezentanţilor partidelor politice în secţiile de votare va fi de şapte, în vreme ce în comune şi sate doar de cinci.

1 COMENTARIU

  1. Am si eu o intrebare.
    Am fost ales sa fac parte din comisia electorala din partea unui anumit partid.Nu am mai putut ajunge din cauza unor probleme de sanatate iar cu o seara inainte am fost prezent la numararea buletinelor de vot si la intocmirea procesului verbal efectuat de catre organul ales pentru sectia de votare.
    Este o problema majora ? Diurna va mai fi valabila pentru mine ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.