Maternitatea Bega, recertificată de UNICEF

Maternitatea Bega, recertificată de UNICEF

0
DISTRIBUIȚI

Materitatea Bega din Timişoara a fost recertificată, astăzi, ca Spital Prieten al Copilul de către UNICEF.  În cadrul unui parteneriat cu o bancă comercială din România, în ultimii doi ani,  maternitatea a beneficiat de fonduri prin care au fost renovate 12 saloane, astfel încât nou-născuţii să poată sta alături de mame încă din primele ore de viaţă.  Ideea centrală a întregului proiect s-a legat de promovarea beneficiilor alăptării la sân, precum şi de educaţia oferită noilor mămici, din partea cadrelor medicale care au beneficiat de training-uri în acest sens.

La evenimentul de astăzi au luat parte medici din cadrul maternităţii,  un reprezentant al UNICEF în România, dar şi vedeta de televiziune Andreea Marin Bănică.


De la ceremonie nu a lipsit nici managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Timişoara, medicul Gheorghe Nodiţi, candidat al PD-L Timiş la postul de primar al urbei de pe Bega. Acesta a opinat că demersul celor de la maternitatea Bega şi UNICEF este o metodă de întoarcere spre ceea ce înseamnă să fii om.  Nodiţi a precizat pentru PRESSALERT.ro că, deşi este în concediu pe durata campaniei, i s-a solicitat să revină la muncă o zi, pentru a semna nişte documente importante, şi că participarea la acest eveniment nu este în scop electoral. La final, medicul a oferit diplome invitaților şi un buchet de flori Andreei Marin, „pentru deosebita o implicare”, dar şi o invitaţie, la un eveniment special la Bucureşti, „despre care găsiţi mai multe detaii în plic”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.