Prietenul lui Ponta, prefect de Timiş. Cum comentează liberalii înfrângerea la nominalizări

Prietenul lui Ponta, prefect de Timiş. Cum comentează liberalii înfrângerea la nominalizări

2
DISTRIBUIȚI

Deşi liberalii s-au grăbit să iasă primii cu nominalizarea pentru prefectul de Timiş, astăzi social democraţii au fost cei care au câştigat lupta în interiorul USL. Eugen Dogariu este noul prefect în locul lui Mircea Băcală. Din aceeaşi generaţie cu premierul, Dogariu are o relaţie extrem de apropiată cu Ponta, încă din vremea când amândoi eru lideri ai Tineretului Social Democrat.


La prima sa venire la Timişoara ca liderul al PSD, Victor Ponta i-a declarat pe Eugen Dogariu,  Sorin Grindeanu şi Sebastian Răducanu ca fiind „prietenii mei”. Eugen Dogariu a mai fost secretar de stat în Ministerul Comunicaţiilor şi subprefect de Timiş.

Liderul PNL Timiş Nicolae Robu a făcut un pas în spate şi a explicat nominalizarea lui Dogariu pin faptul că „conducerea naţională a USL apreciază în egală măsură propunerile PSD Timiş si PNL Timiş pentru funcţia de prefect, dar a decis, din raţiuni ce ţin de rezolvarea unor probleme ce ţin de alte judeţe ale ţării, ca nominalizarea prefectului de Timiş să revină PSD, şi nu PNL cum s-a stabilit iniţial Considerând subiectul inchis PNL Timiş se va concentra pe adevărata miză a momentului, alegerile locale”.

2 COMENTARII

  1. Pacat ca nu a iesit Liliana Onet, ar fi fost o optiune excelenta pentru post. Oricum sunt convinsa ca va continua treaba buna si pe post de subprefect!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.