Crin Antonescu: “Timişoara este oraşul de unde se dă semnalul schimbării” (P)

Crin Antonescu: “Timişoara este oraşul de unde se dă semnalul schimbării” (P)

0
DISTRIBUIȚI

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a transmis un mesaj pentru timişoreni, cu câteva zile înainte de alegerile locale din 10 iunie. Liderul liberal vorbeşte despre lipsa sprijinului autorităţilor de la Bucureşti pentru Timişoara în guvernarea PDL, despre nevoia unei administraţii performante şi despre capacitatea candidatului USL la Primăria Timişoara, Nicolae Robu, de a administra oraşul după câştigarea alegerilor.

Redăm mai jos, integral, scrisoarea lui Crin Antonescu pentru cetăţenii Timişoarei:

Dragi timişoreni,

 Vă scriu astăzi cu emoţie şi consideraţie, pentru că Timişoara nu este un oraş ca oricare. Este oraşul care a marcat eliberarea României de comunism. De aici a pornit Revoluţia din 1989. Iar astăzi suntem din nou într-un moment crucial, în care România are şansa unui nou început, după trei ani de criză care ne-a afectat profund.

Timişoara este oraşul de unde se dă semnalul schimbării. Am convingerea că aşa va fi şi în 2012. Alegerile locale din 10 iunie vor fi primul pas care va confirma faptul că România a ales un nou drum şi un alt viitor, alături de Uniunea Social Liberală.

Ultimii ani, sub administraţia PDL, au adus multă suferinţă, deznădejde şi resemnare pentru România.


În multe ocazii, Timişoara nu a beneficiat aproape deloc de implicarea şi sprijinul  autorităţilor de Bucureşti. Dezvoltarea oraşului, atât cât s-a făcut, a fost favorizată de spiritul Timişoarei, de calitatea oamenilor, a educaţiei şi de apropierea geografică de occident. Uniunea Social Liberală va face dreptate timişorenilor.

Este timpul unei descentralizări reale, care să ducă la dezvoltare şi care să fie în folosul comunităţii. Timişoara merită să-şi reia dezvoltarea şi să fie cu adevărat o metropolă europeană modernă. Este nevoie de o administraţie locală cu adevărat performantă, care înţelege nevoile oamenilor, care poate să mişte lucrurile, să păstreze ce este bun, dar mai ales să realizeze ceea ce încă nu s-a reuşit.

Ştiu cât de mândri sunteţi de oraşul dumneavoastră şi de aceea sunt foarte bucuros că liberalul Nicolae Robu, un timişorean adevărat, rectorul Universităţii Politehnice, un foarte bun profesor şi un excelent administrator, este candidatul Uniunii Social Liberale la Primăria Timişoarei.

Nicolae Robu este un om devotat Timişoarei şi va fi, cu siguranţă, un bun primar. Am această convingere nu doar pentru că Nicolae Robu este colegul şi prietenul meu, ci şi  pentru că îi cunosc pregătirea, experienţa şi capacitatea de a lucra cu oamenii.

Îndemnul meu pentru dumneavoastră este participaţi la vot pe 10 iunie şi să daţi Timişoarei o administraţie pe măsura prestigiului, frumuseţii şi semnificaţiei acestui oraş, acordându-i lui Nicolae Robu aceeaşi încredere pe care eu o am.

 Cu deosebită consideraţie pentru timişoreni şi pentru Timişoara,

Crin Antonescu,

Preşedintele PNL, Co-preşedinte al USL

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.