Cum vrea să scape Bertea de secretarul Cojocari „acest sex simbol al...

Cum vrea să scape Bertea de secretarul Cojocari „acest sex simbol al administraţiei eficiente”

2
DISTRIBUIȚI

Mazilirea secretarului Ioan Cojocari din Primăria Timişoara a ajuns la rang de promisiune electorală  obligatorie în rândul celor care luptă pentru funcţia de edil şef al urbei de pe Bega.  Candidatul PP-DD, Ilie Bertea,  a dat astăzi asigurări că a găsit soluţia de a scăpa de „acest sex simbol al administraţiei  eficiente”.  „Nea Jean” va pleca de unul singur, imediat ce fostul poliţist Bertea îi va arăta ditamai dosarul cu ilegalităţi comise.   În sprijinul lui fostului poliţist a sărit  şi Adrian Diaconu, candidatul la şefia consiliului judeţean, care s-a plâns că Ioan Cojocari ia salariu degeaba, fără ca măcar să se obosească să semneze nişte acte, şi că nu înţelege cine a redactat fişa postului secretarului.


Mazilirea lui „nea Jean” pare a fi iminentă, asta pentru că cei de la PP-DD Timiş au anunţat că au nu mai puţin de 25 de procente în judeţ şi 15 în Timişoara, asta, desigur, conform sondajelor făcute de ei, care sunt corecte, nu ca restul „unde unii încearcă să ne ascundă”.  Şi cum cifrele sunt un motiv numai bun de făcut planuri, Bertea a anunţat că „m-am tuns şi mi-am făcut manichiura, că de luni (n.r . 11 iunie- după alegeri)  o să fiu tare ocupat”. Nici fostul portocaliu Diaconu nu a făcut rabat de la promisiuni şi a anunţat că va aduce bani de la Bucureşti pentru judeţul Timiş „şi dacă va trebui să intru pe geam, nu ca actualul preşedinte al CJT, Constantin Ostaficiuc, care a fost mereu în opoziţie, şi cu instituţia pe care o conduce, dar şi cu partidul din care face parte”.

2 COMENTARII

  1. facietz voi pi dreacu ca domnu Cojocare ramanie adevaratu Primare ca iel o condus sio se conduca Primaria inca 10 ani cai ofiter acuperit co facut scoala de ofitziri da securitate la gradistea si tot iei is la puterie. numa radu tinu o luvat piciorun C*ur de la axirom ca lor prins la f*urat siacu’ ii vai de capu’ lui. o sa agiunga boschetar cal da si nevasta(a treia) din casa ca nui bun de nimica si bia de rupe ca tot biat umbl. ce mai, fost pushcarias siacu un prapadin aurolac. sa orbesc.

  2. JEGUL ACESTA DE SECURIST-COJOCARII, POATE FI BAGAT LA PUSCARIE DECAT DE UN SINGUR PROFESIONIST REAL, DE ILIE BERTEA(PP-DD).
    TIMIȘORENII, IȘI RESPECTĂ EROII DIN 1989 ȘI NU VOR VOTA NICIODATĂ COMUNIȘTII DIN USL(papușa Robu).
    Ajung, 22 de ani de umilință și furt .
    Cu demnitate și dreptate, vor vota PP-DD !
    Votând PP-DD, votati pentru viitorul dumneavoastră și al copiilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.