Focuri de armă pentru prinderea unui pericol al şoselelor

Focuri de armă pentru prinderea unui pericol al şoselelor

1
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de la Rutieră au organizat, azi noapte, o amplă acţiune care i-a vizat pe şoferii care sunt adevărate pericole pe şosele, conducând fără permis sau sub influenţa alcoolului. Acţiunea poliţiştilor a început, la ora 22.00, pe D.J. 591 A, pe ruta Utvin – Peciu Nou  şi a continuat pe raza municipiului Timişoara, fiind organizate 38 de filtre. Agenţii au vrut să verifice un autoturism care se deplasa pe D.J. 591, în localitatea Sânmihaiu Român, dar şoferul nu a oprit. Două echipaje au plecat în urmărirea fugarului. Pentru că nu s-a oprit nici la somaţii, s-au tras două focuri de avertisment în aer. Maşina a fost oprită pe un câmp din localitatea Diniaş. Poliţiştii au constatat că şoferul, L.


Adrian, de 35 de ani, nu avea permis de conducere, iar autoturismul nu era înmatriculat în circulaţie şi avea montate plăcuţe de înmatriculare false. Pe strada Polonă din Timişoara, agenţii l-au depistat pe şoferul H. F. Adrian, de 37de ani, care duhnea a alcool. Poliţiştii l-au testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul s-a ales şi el cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, alături de alţi trei conducători auto. În urma raziei, poliţiştii au constatat 12 infracţiuni, au aplicat 39 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 10.960 de lei, au reţinut 11 permise de conducere pentru conducătorii auto care au consumat băuturi alcoolice şi au retras 6 certificate de înmatriculare.

1 COMENTARIU

  1. Deci in zona localitatii Peciu este trai pe vatrai toti p.letii isi fac de cap! Si pe de alta parte este normal daca la sectia aia au un sef „capabil” . Cum este posibil ca toti infractorii de pe acolo sa-si bea cafeau zilnic la 20 m de politie sau cu politia si vreti sa fie liniste!!!
    Dinele du-te napoi la padure ca acolo esti bun!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.