Clădirea liceului de Poştă, sechestrată de ANAF. Ce se întâmplă cu elevii

Clădirea liceului de Poştă, sechestrată de ANAF. Ce se întâmplă cu elevii

2
DISTRIBUIȚI

Ministerul Finaţelor Publice a pus sechestru pe clădirea în care învaţă elevii de la Grupului Şcolar de Poştă şi Telecomunicaţii din Timişoara. Şeful Poştei din Timiş, Nelu Balaş, a declarat pentru PRESSALERT.ro că „ sechestrul a fost pus la nivel naţional pe mai multe clădiri care aparţin Companiei Naţionale de Poştă, pentru datoriile acumulate în urma contractelor păguboase. Momentan, vorbim de o simplă măsură preventivă a celor de la Finanţe, de a se asigura că au cum să ne execute silit,  în cazul în care datoriile existente nu se vor achita”.


Deocamdată nu se ştie unde vor învăţa elevii de la Poştă în anul şcolar 2012 -2013 , pentru că, deşi nu există pericolul de evacuare pentru executare silită, primarul Nicolae Robu a declarat că este posibil ca Liceul de Poştă să fie comasat cu Liceul CFR . Cel mai probabil situaţia va fi decisă în luna august printr-o nouă şedinţă a Consiliului Local Timişoara, care va decide dacă şcoala se mută sau nu. Robu a mai precizat că măsurile de mutare a şcolilor care funcţionează în clădiri pentru care se plătesc chirii sunt necesare, nu însă fără consultări prealabile cu părţile implicate.  La ultima şedinţă a fostului consiliul local, în care s-a discutat comasarea Liceului de Poştă cu CFR, liberalii s-au remarcat ca fiind împotriva ideii, cel mai fervent opozant fiind deputatul PNL Horia Cristian.

2 COMENTARII

  1. Balas, habar nu are ce inseamna posta. Au fost dati afara sau mutati, oameni care au lucrat ani buni in posta; in 2010 cind s-au facut disponibilizari, el a angajat in fiecare birou cite un „pocait”, ca sa spioneze binenteles.Ori pocait, ori pedelist. Cine incaseaza banii, pe camerele de hotel din Posta? Poate li se pun la dispozitie „sefilor”, camere si companie? Stiu pocaitii , ce face dl. Balas? Ar trebui sa se cerceteze , exista zvonuri ca are angajate de forma, doua reportere de la una din televiziunile din Timisoara, sint platite din banii postei, dar nu fac nimic; eventual reclama d-lui Balas. Omul venit de la Carpinis, fost comunist, „mare patron”, cum a ajuns in fruntea unei institutii asa importante cum este Posta Romana? Si ne mai miram , ca se fura? Iar pe cladirea liceului , au mai pus ochii nu demult si altii! Ce face dl. Robu? Le face jocurile celor dinainte? Ce-i ANAFUL? Pina acum s-a vazut ce-au facut, si prea multi nu au fost schimbati in Timisoara. Liceul a supravietuit zeci de ani, iar acum nu mai poate fi salvat? Nu cred. Toate cladirile importante au fost date, iar acum dl. Robu , face mai departe ce a facut dl. Ciuhandru.
    Uitati-va la cladirea Ana Aslan! Si pe asta o vor! Miine , poimiine, vor mai fi date si altele. Nu sint bani? Luati-i inapoi de la Balas, Ciuhandru, Cojocari si altii, Asa salvati liceul! ZILNIC la Primaria Timisoara, intra 560000 de euro. Doar asa au zis in campania electorala (din taxe si impozite).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.