Jocuri de apă pe canalul Bega, prioritate pentru primarul Robu

Jocuri de apă pe canalul Bega, prioritate pentru primarul Robu

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a anunţat astăzi că a demarat studiul de fezabilitate pentru sistemul de joc de apă lumină şi muzică de pe Bega, promis în campanie electorală. Momentan, nu se ştiu costurile la care se va ridica proiectul şi nici sursa de finanţare, astfel, banii ar putea fi luaţi de la bugetul local.


Cu toate că implementarea sistemului se face fară o lucrare de reparaţie la canalul Bega, Robu dă asigurări că „ timişorenii se vor bucura de acest proiect  şi vor fi foarte mulţi cei care vor alege malurile Begăi pentru plimbări, ba chiar Timişoara va atrage şi mai mulţi turişti ”. Modernizarea face parte din cele 15 proiecte demarate de primar în primele şase săptămâni de mandat, care includ măsuri pentru curăţirea străzilor de câini vagabonzi şi cerşetori, repararea străzilor, demolarea sau mutarea acvariului din centru oraşului,  şi repararea mai multor şcoli şi grădiniţe .

1 COMENTARIU

  1. Proiectul asta cu jocul de lumini, l-am auzit din gura dlui Emil Cristescu. Acum, il vad pe primarul Robu cum isi rupe camasa de pe el si cum transforma asta in „prioritatea numarul unu”. Tot de la dl. Cristescu am auzit sintagma „management privat la Piete si RATT”, cu ani in urma. Cum a ajuns dl. Robu la butoane, am auzit „duplexul” si din gura domniei sale. Ce se intampla? Primarul Timisoarei e pe replay sau pe repeat? Nu vreau sa cred asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.