EXCLUSIV Președintele interimar Crin Antonescu a venit cu avion privat la mitingul...

EXCLUSIV Președintele interimar Crin Antonescu a venit cu avion privat la mitingul de la Timișoara

2
DISTRIBUIȚI

Președintele interimar al României, Crin Antonescu, a venit la mitingul organizat la Timișoara pentru demiterea lui Traian Băsescu cu un avion privat. Aeronava, care aparține Alfa Air, l-a adus pe Antonescu și câțiva dintre cei apropiați de la București, fiind parcată în fața salonului oficial al Aeroportului Internațional „Traian Vuia” din Timişoara (vezi foto). Nici unul dintre liberalii din Timiş nu a putut să spună cine a plătit avionul privat. De la aeroport, preşedintele interimar a fost preluat de SPP care l-a escortat până-n Piaţa Unirii. În aşteptarea începerării demonstraţiei, Crin Antonescu a stat în unul din barurile din piaţă, transformat în unul cu circuit închis. Când a început mitingul, acesta a ajuns rapid pe scenă sub supravegherea agenţilor SPP, care au fost pregătiţi pentru orice. Ofiţerul care a stat în unul dintre colţurile scenei avea în mână o umbrelă, folosită de obicei când asupra obiectivului se aruncă cu monede sau alte obiecte.


Protestul s-a vrut a fi unul apolitic, lipsind însemnele de partid, iar lideriii USL au stat în marea lor majoritate în faţa scenei, Crin Antonescu fiind înconjurat de tineri şi reprezentanţi ai societăţii civile plus primarul Nicolae Robu. N-au lipsit momentele tensionate, liderul PSD, Titu Bojin, ameninţând că pleacă de la miting. Asta după ce şeful liberalilor din Caraş Severin, Marcel Vela, la strecurat pe scenă pe Petrică Moise. „Ăsta a făcut campanie la PD-L şi PNŢCD. Ce caută acolo? Dacă nu-l daţi jos, plec eu”, a strigat extrem de nervos liderul PSD către europarlamentarul Cristian Buşoi, amfitrionul mitingului. Până la urmă, Petrică Moise a fost coborât de pe scenă după intervenţia lui Buşoi şi a unui SPP-ist. Testul de rezistenţă l-au dat ofiţerii de protecţie şi pază la plecarea lui Crin Antonescu de pe scenă. Aceştia au făcut faţă cu greu oamenilor care vroiau să dea mâna cu preşedintele interimar, care a ajuns la maşină transpirat după baia de mulţime.

2 COMENTARII

  1. Busoi, Bojin, astia se pricep doar la manele populare nu ca ar avea vreo legătura cu politica. Avionul l-a plătit Băsescu ca sa poată cretinu’ sa se facă de kk si la Timisoara! Szuuuuper tare manevra!!!

  2. CU MINCINOSII SI NESERIOSII DIN USL SI PDL O SA AJUNGEM LA SAPA DE LEMN. TOTI SINT NISTE IRESPONSABILI IMPREUNA CU PARLAMENTARII CARE NU I-SI VAD NUMAI INTERESELE PERSONALE SI DE PARTID …SA PLECE TOTI ALTFEL VA FI VAI DE BIETII ROMANI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.