Pensionarii se plâng prefecturii de hoţii din buzunare

Pensionarii se plâng prefecturii de hoţii din buzunare

5
DISTRIBUIȚI

Pensionarii din Timiş sunt revoltaţi de atacurile hoţilor de buzunare din Piaţa 700. Astăzi, la şedinţa comitetului pentru persoane vârstnice de la prefectură, mai mulţi participanţi au acuzat faptul că sunt efectiv hărţuiţi de către vagabonzii care îşi fac veacul în piaţa fără să fie deranjaţi de Poliţia Locală. „Dacă aştepţi o oră  în staţia de tramvai şi este şi înghesuială cu siguranţă te vei trezi fără portofel. Dacă nu operează înainte de urcare, sigur reuşesc până la prima staţie.  Sunt doi poliţişti care patrulează, doi tineri şi frumuşei, dar nu se plimbă prin staţie”, s-a plâns un domn.  Subprefectul judeţului Timiş, Liliana Oneţ,  a promis că va lua legătura cu Primăria Timişoara pentru a solicita Poliţiei Locale să intervină pentru rezolvarea situaţiei.


„Cei de la locală numai se plimbă cu harnaşamentul acela pe ei nu şi nu fac nimic”, a completat un domn. „Sperăm să avem parte de înţelegere acum că avem un nou primar, căci la ceilalţi degeaba am cerut ajutor că nu ne-a băgat nimeni în seamă”, s-a plâns o pensionară. Primarul Nicolae Robu a solicitat chiar ieri Poliţiei  Locale să intervină prompt pentru a stârpi vagabonzii de pe străzi, subliniind faptul că aceasta este una din promisiunile sale din campania electorală, care va trebui respectată.

5 COMENTARII

  1. Nu are treaba Politia Locala cu hotii de buzunare…la Politia Municipiului Timisoara exista un compartiment specializat pentru astfel de infractiuni. Au fost schimbati lucratori, sanctionati, total NEVINOVATI! Problema exista acolo..dar in persoana numitului Simescu zis „sugiuc”, o persoana fara caracter, spagar ordinar! Este sef dintr-o intamplare (nepot, nu de neam ci de bani!!!) in rest, da bani sa stea pe scaunul ala! Bogo’ tie nu iti este rusine?!

  2. ai dreptate,dar de domnii din aripa psd grindeanu-bota nu sunt multumiti ca primarul nu le face jocul ca ei sa poata contola politia locala.ce sa-i faci asa-i viata.bravo primarului.

  3. @bodi -politia locala ca sa o controlezi nu ai nevoie de multa munca .Sunt doar o turma de dobitoace (ale primariei ,dar dobitoace ).In ce priveste controlul asupra ei se va schimba mai repede decat crezi .Cei doi ciumpalaci Spataru si Cojan ,aceste „maicute neprihanite ” ce put de atata cunoastere in ale politiei vor pleca intr-un fel sau altul foarte curand ,iar pe tine o sluga nemernica si lingusitoare te vor ….uita…foarte trist…

  4. Am patit la fel ca pensionarii,in cateva secunde mi-a fost sustras portmoneul in autogara SUPERIMPOSER,am anuntat politia ,si le-am zis ca a incercat si la bancomat,iar camera de luat vederi este singura sansa sa gasim vinovatul!!!!POLITIA m-a ntrebat :CE CASTIGATI DACA AFLATI CINE ESTE?
    MULTA LUME SPUNE CA POLITIA E MANA IN MANA CU HOTII DE BUZUNARE ,EU NU POT SA CRED ASA CEVA!!!!!!!!!!!!!!!!1

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.